Merve Erdoğan ile Mert Carim'in bebeklerinin cinsiyeti belli oldu

9 yaşındayken rol aldığı 'Bücür Cadı' dizisindeki 'Zeliş' rolüyle hafızalara kazınan 30 yaşındaki Merve Erdoğan geçtiğimiz Mart ayında hamile olduğunu müjdelemişti. 2000'li yılların çocuk oyuncusu Merve Erdoğan, 2020 yılında hayatını birleştirdiği eşi Mert Carim ile kız bebeklerinin olacağını duyurdu.

2020 yılının Aralık ayında hayatını birleştirdiği oyuncu Mert Carim ile mutlu bir evlilik sürdüren ve bir süredir ekranlardan uzakta olan oyuncu Merve Erdoğan'ın hamile olduğu ortaya çıkmıştı.

Erdoğan güzel haberi, “Bebeğimizin daha cinsiyetini öğrenmedik. Biz de merakla onu bekliyoruz. İstanbul Devlet Tiyatrosu’na bağlı oyunculardanım. Hamilelik haberi geldiği için tüm dizi görüşmelerini durdurdum. Eşim de bu konuda bana çok destek. Merakla bebeğimizi bekliyoruz.” sözleriyle duyurmuştu.


KIZLARI OLACAK

5 aylık hamile olan ve ilk kez anne olmanın heyecanını yaşayan Merve Erdoğan bebeğinin cinsiyetini öğrendi. Elinde ultrason fotoğrafıyla Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan ünlü oyuncu kız bebek beklediğini duyurdu. Merve Erdoğan yaptığı paylaşıma şu notu düştü:

''Bu bizim çekirdek ailemizin üç kişi kutladığı ilk bayramdı. Bizim için çok güzeldi umarım sizin için de öyle geçmiştir. Şimdi sizden küçük bir yardım isteyeceğim. Bebeğimizin cinsiyeti belli oldu. Allah’ın iziyle bir kızımız olacak👼👼 Sizlerden; aklınıza gelen, sevdiğimiz kız bebek isimlerini yoruma yazmanızı ve bize bu seçimimizde yardımcı olmanızı rica edeceğim.💃🏻 Hadi miniğimizin adını beraber seçelim 👼💃🏻❤️''

Merve Erdoğan ile Mert Carim'in bebeklerinin cinsiyeti belli oldu

 

 

Merve Erdoğan ile Mert Carim'in bebeklerinin cinsiyeti belli oldu ile ilgili etiketler Sosyal Medya Mert Carim Merve Erdoğan Hamilelik
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.