Merve Boluğur'dan TikTok canlı yayınında 'bekaret' gafı! Sevgilisi utancından yerin dibine girdi

Geçtiğimiz günlerde evlilik teklifi aldığı DJ sevgilisi Mert Aydın ile birlikte TikTok'ta yayın açan Merve Boluğur, yayın sırasında Özgür Deniz Cellat’ın kendisine yönelttiği soruya verdiği cevapla herkesi şaşırttı. Merve Boluğur'un, ''Yeni gelin heyecanın var mı? Kapınızın üstüne kurdele asacak mısın?'' sorusuna verdiği cevap karşısında sevgilisinin moralinin bozulduğu görüldü. Canlı yayında büyük bir gafa imza atan Merve Boluğur'un sevgilisinin yüzü düştü. Boluğur'un 'bekaret' gafı olay oldu!

Uzun zamandır ekranlarda yer almayan, son dönemde ise oyunculuktan şarkıcılığa geçiş yapan Merve Boluğur özel hayatı ve açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Kısa süre önce aşk yaşamaya başladığı DJ sevgilisi Mert Aydın'dan geçtiğimiz günlerde evlenme teklifi alan ve ikinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanan Merve Boluğur çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı. İşte detaylar...

 

MERT AYIN İLE EVLENMEYE HAZIRLANIYOR

2015 yılında evlendiği şarkıcı Murat Dalkılıç'tan 2017'de boşanan ve aradığı mutluluğu Mert Aydın'da bulan Merve Boluğur ikinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Sevgilisinin evlenme teklifine 'evet' yanıtını veren 34 yaşındaki güzel, TikTok yayını sırasında yaptığı bir açıklama ile hayrete düşürdü.

merve boluğur - mert aydın

TİKTOK CANLI YAYININDA ŞOKE EDEN SÖZLER


Merve Boluğur ve geçtiğimiz günlerde kendisine drone’lu bir evlenme teklifi eden Dj sevgilisi Mert Aydın önceki akşam TikTok'ta yayın açtı. İkili, TikTok’ta geniş bir takipçi kitlesi bulunan Özgür Deniz Cellat ile canlı yayın yaptı. Yayında Mert Aydın için iyi bir yatırım olduğunu söyleyen Merve Boluğur yaptığı açıklama ile adeta ağızları açıkta bıraktı. Yayın sırasında Boluğur, ''Hem güzelim, hem seksiyim, hemde komiğim'' diyerek kendisine iltifatlar yağdırdı. Evleneceği için çok mutlu olduğunu dile getiren Boluğur büyük bir gafa imza attı.

SEVGİLİSİ 'BEKARET KEMERİ' AÇIKLAMASI KARŞISINDA NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Cellat’ın, ''Yeni gelin heyecanın var mı?'' sorusuna, ''Var, görgüsüz Kezban gibiyim şu an. Her şeyi istiyorum'' diyen Boluğur, ''Kapınızın üstüne kurdele asacak mısın?'' sorusuna ise ''Şey, bekaret kemeri asacağım!'' cevabını verdi.

Ünlü ismin bu açıklaması karşısında sevgilisi Mert Aydın ise şoke oldu. Bu anlarda yüzü düşen Mert Aydın'ın moralinin bozulduğu görüldü. Boluğur, kahkahara atarak kadrajdan çıktı.

merve boluğur - mert aydın

Merve Boluğur'dan TikTok canlı yayınında 'bekaret' gafı! Sevgilisi utancından yerin dibine girdi ile ilgili etiketler Merve Boluğur TikTok mert aydın gaf
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.