Merve Boluğur'dan evlilik açıklaması: 'Tutku olmalı'

2015 yılında nikah masasına oturduğu popçu Murat Dalkılıç'tan 2017 yılının Eylül ayında tek celsede boşanan Merve Boluğur, ''Mantık evliliği mi, aşk evliliği mi?'' sorusuna cevap verdi. 34 yaşındaki oyuncu evlilik için şartını da açıkladı.

Ünlü popçu Murat Dalkılıç ile 2 yıllık evliliğini 11 Eylül 2017 tarihinde sonlandıran Merve Boluğur'un 'evlilik' açıklaması gündem oldu. Murat Dalkılıç'tan boşandıktan sonra uzun bir süre aşk hayatıyla gündeme gelmeyen, geçtiğimiz haftalarda işletmeci Erkan Şen ile kısa bir birliktelik yaşayan ve şarkıcı Emre Kaya ile adı aşk iddialarına karışan Merve Boluğur evlilikle ilgili şartını açıkladı.


Son dönemde şarkıcı Emre Kaya ile haklarında çıkan aşk iddiaları karşısında "İlişki yok, iş var" şeklindeki açıklamasıyla yalanlayan Merve Boluğur, ''Mantık evliliği mi, aşk evliliği mi?'' sorusunu cevapladı.

34 yaşındaki oyuncu Merve Boluğur'un evlilik sorusu karşısında cevabı şu oldu:

"Tabii ki, aşk ve sevgi. Dizlerim titremeli. Ben duygu odaklı bir kadınım. Evleneceğim kişiyle aramda tutku ve sağlam bir his bağı olmalı"

 

Merve Boluğur'dan evlilik açıklaması: 'Tutku olmalı' ile ilgili etiketler Merve Boluğur evlilik
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.