Merve Boluğur kural bozmuyor

Son dönemde televizyon ekranlarında yer almasa da sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren 33 yaşındaki Merve Boluğur, sokakta yine maskesiz görüntülendi.

Defalarca kez sokakta maskesiz olarak dolaşırken görüntülenen ve iki kez 900 TL'lik para cezası kesilen oyuncu Merve Boluğur, inadından vazgeçmedi. Kendisine birçok kez kurallara uymadığı için cezai işlem uygulanan Merve Boluğur, Nişantaşı'nda yine maskesiz görüntülendi.

Merve Boluğur kural bozmuyor


Milliyet Gazetesi'nden Umut Ünver'in haberine göre; Boluğur, 17 günlük 'tam kapanma' kararı alınmasına neden olan koronavirüs salgınına rağmen önceki gün Nişantaşı'nda maskesiz dolaşırken görüntülendi.

 KURALLARI İHLAL ETTİ

Sokağa çıkma kısıtlamasında evinin yakınlarındaki marketten alışveriş yapmak yerine Nişantaşı’nda dolaşan Boluğur, iki kuralı da ihlal etti.

Bir süpermarketten kedi maması alan 33 yaşındaki oyuncu, sorulara sessiz kaldı. Boluğur, ardından hızlıca uzaklaştı.

"BENİ TANIMIYOR MUSUNUZ?"

Merve Boluğur, geçtiğimiz haftalarda da HES kodu krizi yaşamıştı. Kapüşonu ve maskesiyle tanınmakta zorlanan oyuncu, Nişantaşı'nda gazetecilerden kaçmaya çalışırken AVMye girmeye çalışmıştı. Ancak Boluğur'un HES kodu uygulaması olmayınca geri çevrilmişti. AVM'nin güvenlik görevlilerine "Uygulama kullanmıyorum" diyerek karşılık verip kendisine ayrıcalık tanınmasını isteyen oyuncu, "Beni tanımıyor musunuz?" demesine rağmen görevlilerden karşılık bulamamıştı. Bunun üzerine Boluğur, alışveriş merkezinden çıkmak zorunda kalmıştı.

 

 

Merve Boluğur kural bozmuyor ile ilgili etiketler Merve Boluğur maske Nişantaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.