Merve Boluğur ilk konserini verecek... İşte dudak uçuklatan bilet ücreti

Uzun zamandır ekranlarda yer almayan oyuncu Merve Boluğur geçtiğimiz haftalarda 'şşşşşşttttt' isimli şarkısını dinleyiciyle buluşturmuştu. Şimdilerde ikinci şarkısının hazırlığını yapan Merve Boluğur bu akşam ilk kez Nişantaşı’nda bir mekanda sahne alcak. Merve Boluğur'u dinlemenin bedeli ise 2500 TL.

Uzun zamandır ekranlarda yer almayan oyuncu Merve Boluğur geçtiğimiz haftalarda 'şşşşşşttttt' isimli şarkısını dinleyiciyle buluşturmuştu. Şimdilerde ikinci şarkısının hazırlığını yapan Merve Boluğur bu akşam ilk kez Nişantaşı’nda bir mekanda sahne alcak. 


İLK KONSERİNİ VERECEK

Oyunculuğu bırakıp şarkıcılığa yönelen Merve Boluğur, sözlerini kendisinin yazdığı 'şşşşşşttttt' isimli şarkısını geçtiğimiz haftalarda yayınlamıştı. Boluğur'un ses performansı sosyal medyada gündem olmuş ve eleştiri toplamıştı. Yeni bir şarkının hazırlıklarına başladığını söyleyen Merve Boluğur bu akşam hayranlarıyla buluşacak. Boluğur, Instagram'dan yaptığı paylaşımda bu akşam Nişantaşı'ndaki bir mekanda ilk kez sahne alacağını söyledi. Günlerdir ilk sahnesi için hazırlıklar yapan Boluğur, şan eğitimi de aldı.

BİLET FİYATI 2500 TL

Merve Boluğur, bugün ilk kez Nişantaşı’nda bir mekanda sahneye çıkacak. Canlı performans sergileyecek olan Boluğur’u dinlemenin maliyeti ise kişi başı 2500 TL.

İkinci şarkı hazırlığındaki Boluğur geçtiğimiz günlerde ikinci şarkı müjdesini vermiş ve "Yakında yeni bir şarkı geliyor. Sözlerini yazdım. Bu kez müziği de benden olacak" demişti.

Merve Boluğur ilk konserini verecek... İşte dudak uçuklatan bilet ücreti ile ilgili etiketler Merve Boluğur Konser
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.