Merve Boluğur ve Hakan Sabancı sevgili mi?

Murat Dalkılıç ile geçtiğimiz eylül ayında boşanan Merve Boluğur, önceki gece Bodrum’da aynı mekanda eğlendi. Sonrasında ise herkes ikili arasında bir aşk olup olmadığı merak ediliyor. Peki Merve Boluğur ve Hakan Sabancı sevgili mi? Aşk mı yaşıyorlar? Detaylar haberimizde...

Merve Boluğur ve Hakan Sabancı sevgili mi? Merve Boluğur'un geçen eylül ayında Murat Dalkılıç ile yollarını ayırdı. Boluğur Bodrum'da aynı mekanda Hakan Sabancı ile eğlendi. Sabancı ve Boluğur'un aralarında neler olduğu merak ediliyor.Peki Merve Boluğur ve Hakan Sabancı sevgili mi? Aşk mı yaşıyorlar? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Merve Boluğur ve Hakan Sabancı sevgili mi?

Posta'da yer alan habere göre: Oyuncu Merve Boluğur (30) ve Hakan Sabancı (26), Yalıkavak'taki bir kulüpte sabahın ilk ışıklarına kadar dans edip eğlendi. Etrafın meraklı bakışlarına aldırmayan ikili defalarca öpüştü.

'ÖNCE İŞİM' DEMİŞTİ

Murat Dalkılıç'la olan evliliği Eylül 2017'de biten Merve Boluğur hızla kilo vermesi ve sağlıksız bir görünüme kavuşmasıyla hayranlarını çok korkutmuştu. Kendisine ait ruj markasıyla iş hayatına atılan genç oyuncu, yeni bir aşk yaşayıp yaşamayacağı sorulduğunda 'Önce işim' demişti.


Öte yandan Merve Boluğur'un adı geçtiğimiz aylarda Faruk Sabancı ile de aşk dedikodularına karışmıştı.

Merve Boluğur ve Hakan Sabancı sevgili mi? - Resim : 2


MERVE BOLUĞUR

Türk model, sinema ve dizi oyuncusudur. Acemi Cadı isimli TV dizisinde oynadığı Ayşegül karakteri ile tanınmıştır.

Merve Boluğur daha önce birkaç filmde rol almış, reklam filmlerinde oynamıştır. 2006 : 2007 yıllarında yayınlanan televizyon dizisi Acemi Cadı'da Ayşegül adlı bir cadıyı canlandırarak başrol oynamış ve bu sayede tanınmıştır. Daha sonra da TRT´de yayınlanan Aşk Yeniden adlı dizide Eylül adında bir karakteri canlandırmıştır. 2009 yılında Star TV'de yayınlanan Kül ve Ateş dizisinde Hayal İsfendiyar adlı karakteri canlandırarak oyunculuğuna devam etmiştir. Kolpa'nın Kadınım şarkısının klibinde Çağkan Çulha ile birlikte oynamıştır. Keremcem'in Yutkunamıyorum şarkısının klibinde de oynamıştır.Küçük Sırlar adlı dizide Ayşegül karakterini canlandırmıştır. Kuzey Güney adlı dizide ise "Zeynep" karakterini canlandırmıştır. Muhteşem Yüzyıl dizisinde "Nurbanu Sultan" karakterini canlandırmıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde eğitim almıştır. Mayıs 2012 ayı itibarıyla Rexona markasının reklam yüzü olmuştur. 2014 yılında Maybelline NewYork'un ilk Türk marka yüzü olmuştur. Murat Dalkılıç'ın 2016'da çıkardığı Epik adlı albümündeki Boya Gitsin şarkısında eşiyle düet yapmıştır. 2018 yılı Mart ayında ‘Merve Boluğur’ adıyla kozmetik markası kurmuştur ve ilk ürünü kırmızı ruj olmuştur.

24 Ağustos 2015 tarihinde Murat Dalkılıç ile evlendi. Çift 11 Eylül 2017 tarihinde boşandı

Merve Boluğur ve Hakan Sabancı sevgili mi? - Resim : 3

HAKAN SABANCI

1991 doğumlu olan Hakan Sabancı, Sabancı ailesindendir. Hakan Sabancı, Densa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sabancı ve Arzu Sabancı’nın oğlu, Hacı Sabancı’nın ise erkek kardeşidir.

Eğitimini Amerika’da tamamlamış olan Hakan Sabancı, futbolla yakından ilgileniyor. Sabancı koyu bir Beşiktaş taraftarıdır. Hakan Sabancı uzun bir süre Aslışah Alkoçlar ile aşk yaşamıştır.

Aslışah Alkoçlar ile 1 yıllık ilişkilerini Ekim 2016’da bitiren Hakan Sabancı’nın adı Hadise ile anılmıştır. Daha sonra bu listeye Didem Soydan, Cansu Melis Karakuş gibi isimlerde eklenmiştir. Daha sonra ise Hakan Sabancı'nın Murat Boz'un eski sevgilisi Eliz Sakuçoğlu ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştır.

Hakan Sabancı Hacı Ömer Sabancı’nın üçüncü oğlunun torunudur.

 

 

Merve Boluğur ve Hakan Sabancı sevgili mi? ile ilgili etiketler Merve Boluğur Hakan Sabancı Aşk sevgililer mi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.