Merve Boluğur boşandıktan sonra adeta eridi bitti!

Merve Boluğur, eski eşi Murat Dalkılıç'tan boşandıktan sonra günden güne eriyip bitti.

Merve Boluğur 2015 yılında uzun süre aşk yaşadığı Murat Dalkılıç ile evlenmişti. Onlarınki magazin dünyasının en gıpta edilen evliliklerinden biriydi. Ancak zaman değişti, çift anlaşamadı ve 1 ay evvel evliliklerini sonlandırdılar. Bu karar, uzun süredir ayrılık iddiaları ortada olsa da herkesi şaşırttı. Ayrılık sonrası her iki taraf mutluluk pozları veriyorlar.

merve-bolugu-114634VG

Çubuklu’daki villayı Murat Dalkılıç’a bırakan Merve Boluğur aradığı evi Etiler’de buldu. Aylık 5 bin liraya daire kiraladı.

Boşanmanın ardından Murat Dalkılıç'ın adı sosyetik güzel İdil Fırat ile anıldı.

merve-bolugu-114633OM

Geçenlerde Etiler'de görüntülenen Merve Boluğur bir karar aldığını açıkladı. Merve Boluğur ''Bir süre konuşmama kararı aldım. Aynı şeyleri konuşmaya gerek yok” diyerek soruları yanıtsız bıraktı.

merve-bolugu-114732SK

Ancak genç oyuncunun son paylaşımları takipçilerini korkuttu. Gün geçtikçe zayıfladığı, neredeyse kemiklerinin sayıldığı gözlerden kaçmıyor.

merve-bolugu-114608HJ

Merve Boluğur boşandıktan sonra adeta eridi bitti! ile ilgili etiketler Merve Boluğur Murat Dalkılıç Instagram İdil Fırat zayıfladı korkuttu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.