Merve Boluğur, Alaçatı tatilini reklam yaparak bedavaya getirdi

Oyuncu Merve Boluğur, uzun zamandır herhangi bir dizi - film projesinde yer almasa da özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olmayı başarıyor. Bir süredir ekonomik sıkıntılar yaşadığı konuşulan Merve Boluğur son olarak sosyal medyada yaptığı reklam karşılığında tatilini bedavaya getirdi. Alaçatı'daki bir otelin yetkilisine mesaj atan Boluğur reklam karşılığında tatil yapma fırsatı buldu. İşte detaylar...

2015 - 2017 yılları arasında evli olduğu Murat Dalkılıç ile boşandıktan sonra özel hayatından sıkça söz ettirmeyi başaran 34 yaşındaki oyuncu Merve Boluğur, geçtiğimiz haftalarda işletmeci Erkan Şen ile kısa süreli bir birliktelik yaşamıştı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olan Merve Boluğur şimdilerde Alaçatı'da tatil yapmanın keyfini çıkarıyor.

BAYRAMDA BEDAVA TATİL YAPACAK

Takvim Saklambaç'ın haberine göre; Birçok otele reklam karşılığı konaklama talebinde bulunduğu konuşulan oyuncu Merve Boluğur sonunda amacına ulaştı. Boluğur, Instagram paylaşımları karşılığında bayram tatilini Alaçatı’daki bir otelde bedava geçirecek.

Merve Boluğur, Alaçatı tatilini reklam yaparak bedavaya getirdi


Bir dönemin parlayan yıldızı Merve Boluğur, özel hayatındaki hüsranla sonuçlanan ilişkiler yüzünden sıkıntılı günler geçirdi. Kariyerinde de bir düşüş yaşayan ve son projeleri tutmayan güzel oyuncunun, uzun süredir ekonomik olarak darda olduğu dedikoduları kulaktan kulağa yayıldı.

OTEL YETKİLİSİNE MESAJ ATTIĞI İDDİASI

Instagram'da 3.7 milyon takipçisi olan Merve Boluğur'un birçok otel yetkilisine "Beni bedava ağırlayın ben de karşılığında sosyal medyada reklamını yaparım" şeklinde mesajlar attığı iddia ediliyordu. 34 yaşındaki oyuncu, sonunda amacına ulaştı.

Merve Boluğur, Alaçatı tatilini reklam yaparak bedavaya getirdi - Resim : 2


Bayram tatili öncesinde Alaçatı'daki bir otele yerleşen Merve Boluğur, bedava tatil yapacağı ve geceliği 1.500 TL olan otelden reklam paylaşımlarına başladı. Bu arada deniz sezonunu da erken açan güzel oyuncu, Alaçatı'daki boş kumsalı çekip "Alaçatı bomboş sahibi gibiyim, lütfen gelmeyin" diye yazdı.

Merve Boluğur, Alaçatı tatilini reklam yaparak bedavaya getirdi - Resim : 3

 

 

Merve Boluğur, Alaçatı tatilini reklam yaparak bedavaya getirdi ile ilgili etiketler Merve Boluğur Alaçatı tatil Reklam Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.