Merve Akman kimdir? Anne Merve Akman tutuklandı mı?

Türkiye’nin konuştuğu Elmalı davasında iki kardeşe cinsel istismarla bulunmakla suçlanan anne Merve Akman sosyal medyadan paylaştığı yazı dizisinde “suçsuz” olduğunu söyledi. Merve Akman adına açılan bir hesaptan yapılan paylaşımlar tepkilere neden oldu. Peki, Merve Akman kimdir, nereli, tutuklandı mı?

Antalya’da yaşanan olayda 6 ve 9 yaşındaki iki çocuğa anneleri Merve Akman ve üvey babaları Rahmi Akman tarafından cinsel istismarda bulunduğu iddiaları Türkiye’yi ayağa kaldırdı. Mahkeme sürecinde iki sanığın tahliye edilmeleri yurt genelinde tepkileri de beraberinde getirdi.

Ancak anne Merve Akman’ın suç dosyası oldukça kabarık çıktı. Elmalı davasında cinsel istismar ile suçlanan anne Merve Akman’ın Antalya'nın Konyaaltı İlçesi'nde "Birden fazla kişi tarafından gece vakti silahlı yağma" suçundan uzun süre cezaevinde yattığı iddia edildi.

Merve Akman'ın gazinolarda konsomatris olarak çalıştığı da diğer iddia edilen konular arasında yerini aldı.

Merve Akman, Twitter üzerinden yayınladığı yazı dizisinde aslında çocuklarının babaanne tarafından psikolojik istismara uğradığını ve buna ilişkin olarak da psikolog raporunu, yine dosyada yer alan bu psikolog raporuna göre ifadelerin çocuklara nasıl ezberletildiğinden bahsetti.

İşte cinsel istismarla suçlanan ve anne Merve Akman’a ait olduğu iddia edilen yazı dizisi

Merve Akman kimdir? Anne Merve Akman tutuklandı mı? ile ilgili etiketler Elmalı elmalı davası Merve Akman
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.