Mert Ramazan Demir ile Kubilay Aka, Afra Saraçoğlu yüzünden kavga etti

Büyük bir beğeniyle izlenen 'Yalı Çapkını' dizisinde Ferit karakterini canlandıran Mert Ramazan Demir ile oyuncu Kubilay Aka'nın, Mert Yazıcıoğlu ile aşk yaşayan Afra Saraçoğlu yüzünden kavga ettiği iddia edildi.

Yalı Çapkını dizisiyle yıldızı parlayan 24 yaşındaki oyuncu Mert Ramazan Demir'in, 27 yaşındaki oyuncu Kubilay Aka ile kavga ettiği öne sürüldü.

Geçtiğimiz günlerde bir partide samimi tavırlar sergileyen Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncuları Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu, Kubilay Aka'yı rahatsız etti. Mert Yazıcıoğlu'yla çok yakın dost olan Kubilay Aka, Mert Ramazan Demir'le birbirine girdi.

Mert Ramazan Demir ile Kubilay Aka, Afra Saraçoğlu yüzünden kavga etti

Mert Ramazan Demir & Afra Saraçoğlu - Mert Yazıcıoğlu & Afra Saraçoğlu


KUBİLAY AKA, MERT RAMAZAN DEMİR'İ UYARDI

tv100'ün haberine göre; Kubilay Aka, Mert Ramazan Demir’in dizideki partneri Afra Saraçoğlu’yla (Seyran) samimiyetinden rahatsız oldu. Afra Saraçoğlu’nun sevgilisi Mert Yazıcıoğlu’yla çok yakın dost olan Aka, Mert Ramazan Demir’e bağırdı ve “Herkes hareketlerine dikkat edecek” dedi.

ERSİN ARICI DA KAVGAYA DAHİL OLDU

Ortam bir anda gerildi. Kavgaya Mert Ramazan Demir’in dizideki sağ kolu Ersin Arıcı da katıldı. Arıcı, Aka’ya tepki gösterdi. Araya girenler kavganın büyümesini engelledi. Mekandakiler daha sonra Kubilay Aka’yı aracına bindirip evine gönderdi.

 

Mert Ramazan Demir ile Kubilay Aka, Afra Saraçoğlu yüzünden kavga etti ile ilgili etiketler Afra Saraçoğlu Mert Yazıcıoğlu Mert Ramazan Demir Kubilay Aka Kavga
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.