Mert Hakan Yandaş'ın menajeri yıldız futbolcuya 2 teklif geldiğini açıkadı

Fenerbahçe'de geçen sezon beklentileri karşılayamayan isimlerden Mert Hakan Yandaş, Vitor Pereira dönemine damga vurmak istiyor. Avrupa'dan teklifler alan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, Sarı-Lacivertli formayla Şampiyonlar Ligi maçına çıkmak istiyor.

Fenerbahçe'nin 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş'a geçen sezon devre arasında 2 cazip teklif gelmesine rağmen Emre Belözoğlu'nun transfere izin vermediği ortaya çıktı.

Sarı-Lacivertliler'in geçen yaz Sivasspor'dan bedavaya transfer ettiği Mert Hakan Yandaş, 34 Süper Lig maçında forma giymiş ve 4 gol, 1 asistlik performansıyla F.Bahçe kariyerine istediği başlangıcı yapamamıştı. Erol Bulut döneminde sorunlar yaşayan ancak sportif direktör olarak futbolcunun Fenerbahçe'ye transferinde büyük katkısı olan Belözoğlu'nun takımın başına geçmesiyle çıkışa geçen başarılı futbolcu, önümüzdeki sezon bambaşka bir Mert Hakan izletmek istiyor. Bunun için gözler yeni teknik direktör Vitor Pereira'da olacak.

"İKİ TAKIMDAN CİDDİ TEKLİF ALDIK"

Mert Hakan'ın menajeri Erkan Afacan, Skorer'e konuştu... Afacan'ın açıklamaları şöyle:

"Fenerbahçe'de devre arasında iki takımdan ciddi teklif aldık. O zaman takımın başındaki hocamız Emre Belözoğlu'na bunu ilettik. Bu teklif sonrası Emre hoca kesinlikle böyle bir ayrılığın söz konusu olamayacağını bize söyledi. Biz sadece bize gelen teklifleri Emre hocaya ilettik."

"Şu an içinde Mert Hakan'ın tek düşüncesi daha fazla yararlı olup büyük F.Bahçe taraftarını mutlu etmek. Mert Hakan'ın kulübe aidiyet duygusu çok yüksek. Hedefi burada oynayan diğer oyuncular gibi önce şampiyonluk yaşamak daha sonrasında Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermek."

"Sezon başında Sivasspor maçında sakatlık yaşadı. Fıtık sorunu nedeniyle F.Bahçe'de doğal olarak sıkıntılarıyla oynadı. Bu sakatlık ara ara performansını etkiledi. Sonra üzerine koyarak devam etti. Mert dinamik bir orta saha oyuncusu ve hiçbir zaman pes eden ve ya da küsen yapısı olamadı. Kazanmak üzerine kurulu oyun duygusu var. Bunu üst seviyede tutmaya çalışıyor ve bu odak onun futbolunun en güzel yanı."

Mert Hakan Yandaş'ın menajeri yıldız futbolcuya 2 teklif geldiğini açıkadı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Mert Hakan Yandaş Vitor Pereira
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.