Mert Hakan Yandaş, Sivasspor'a veda etti

Bu sezon gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken ve Fenerbahçe'ye transfer olacağı konuşulan Mert Hakan Yandaş, Sivasspor'a sosyal medya hesabından veda mesajı yayımladı.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın Fenerbahçe ile anlaştığını söylediği Mert Hakan Yandaş, Instagram hesabından paylaşımda bulundu. Hürriyet'de yer alan haberde,  Mert Hakan Yandaş, paylaşımında "Bugün takımımız için önemli olduğu gibi benim adıma da duygusal bir maçtı. Kazanmanın verdiği sevinç kadar bu statta Sivasspor formasıyla son kez sahaya çıkmanın burukluğunu yaşadım. 3 yıl boyunca tattığım her duyguyu çok özleyeceğim, hepinizi çok seviyorum, teşekkürler Yiğidolar." sözlerini kullandı.

Sivasspor ile sözleşmesi sona eren 25 yaşındaki orta sahanın önümüzdeki günlerde Fenerbahçe ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Mert Hakan Yandaş, Sivasspor'a veda etti ile ilgili etiketler Sivasspor Transfer Fenerbahçe Sosyal Medya Mert Hakan Yandaş
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.