Mert Hakan Yandaş o harekete çıldırdı! Rus futbolcuya saldırdı...

Fenerbahçe ile Rusya ekibi Zenit'in karşı karşıya geldiği depremzedeler yararına düzenlenen özel maçta Mert Hakan Yandaş'ın Bakaev ile kavgası gündem oldu.

Fenerbahçe milli maç arasında Rusya ekibi Zenit’i özel maçta konuk etti. Gelirinin afet bölgesindeki vatandaşlara bağışlanacağı mücadelede Zenit’in 2-1’lik üstünlüğü devam ederken yaşananlar maça damga vurdu.

Ülker Stadı’nda dakikalar 51’i gösterirken Zenit forması giyen Zelimkhan Bakaev bir ikili mücadele sonrası sarı kart görürken elleriyle ağlama hareketi yaptı.

ORTALIK BİR ANDA KARIŞTI

Bakaev’in o hareketine çok sinirlenen kaptan Mert Hakan Yandaş hızlıca koşarak Rus futbolcunun ensesine yapıştı. Oldukça sinirli olduğu görülen Mert Hakan Yandaş’ın sert bir şekilde tartakladığı Bakaev de karşılık verince ortalık bir anda gerildi.

Diğer oyuncuların da araya girmesiyle ayrılan ikiliyi sakinleştirme çabaları uzun süre devam etti. Zenitli oyuncular Bakaev’i uzaklaştırarak ortalığı yumuşatmaya çalıştı.

RUS TARAFTARLAR STATTAN ÇIKARILDI

Ülker Stadı’nda oynanan maç 2-2 eşitlikle sona erdi. Fenerbahçe’nin golleri 7. dakikada Mert Hakan Yandaş ve 68. dakikada Bora Aydınlık kaydetti. Zenit’in golleri 21. dakikada Malcom ve 42. dakikada Claudinho kaydetti.

Fenerbahçe’de Joao Pedro, 34. dakikada kazanılan penaltı atışını gole çeviremedi. Fenerbahçeli taraftarlar ve Rus taraftarlar arasında maçın ilk yarısında tartışma yaşandı. Polis güçleri Rus taraftarları stadyumdan çıkardı.

 

Mert Hakan Yandaş o harekete çıldırdı! Rus futbolcuya saldırdı... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Zenit Hazırlık maçı Mert Hakan Yandaş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.