Mert Hakan Yandaş: "İlk mağlubiyette birbirimize düşmeyelim"

Fenerbahçe'nin orta saha oyuncularından Mert Hakan Yandaş, Galatasaray galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Taraftara çağrıda bulunan Yandaş, "Herkes bir yumruk olsun 3 Temmuz gibi, kurşunlanma gibi. İlk kaybettiğimiz maçta birbirimize girmeyelim." dedi.

Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadyumu'nda ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk etti. Sarı-Lacıvertliler mücadeleden 2-0 galip ayrıldı. 

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Mert Hakan Yandaş "Derbiye özel hazırlandığımı söyleyemem. Her şey benim için geride kaldı. Fenerbahçemize hizmet için elimden gelen her şeyi yapıyorum. 2 sezondur taraftarımızı çok üzdük. Kazanıp bu konuşmayı yapmak istiyordum.

Türkiye'de neler olup bittiğini herkes görüyor. Taraftar çok sabırlı, dayanabildikleri sürece dayanıyorlar. Biz birlik olduğumuz sürece her şeyi başarırız. Peşini bırakmıyorlar Fenerbahçe'nin. Herkes bir yumruk olsun 3 Temmuz gibi, kurşunlanma gibi. İlk kaybettiğimiz maçta birbirimize girmeyelim. Birlik beraberlik kazanamayacağımız şey yok. Ben bugün Fenerbahçe'ye geldiğimi hissettim." açıklamalarında bulundu. 

 

Mert Hakan Yandaş: "İlk mağlubiyette birbirimize düşmeyelim" ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Derbi Mert Hakan Yandaş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.