Mert Hakan Yandaş, Icardi'nin şarkısına küfürlü eşlik etti

Fenerbahçe'nin futbolcusu Mert Hakan Yandaş'ın tribünlerden çekilmiş bir görüntüsü ortaya çıkmıştı. Yandaş'ın, Icardi'nin golü sonrası "Aşkın Olayım" şarkısına eşlik ettiği iddia edilmişti. Tecrübeli oyundan o iddiaya cevap geldi. Yandaş, "O şarkı bizim tarafta farklı söylenir bilin istedim" diyerek eşlik ettiği kısmı sinkaflı olarak değiştirdiğini ima etti.

Fenerbahçe'nin oyuncusu Mert Hakan Yandaş, Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi ağırladığı maçta yedek kulübesindeydi.

Maçtan 3-0 galip ayrılan sarı-kırmızılılarda Mauro Icardi de bir gole imza attı. Icardi'nin golü sonrası statta klasikleşen şekilde "Aşkın Olayım" çaldı. Tribünden yapılan bir video çekiminde Yandaş'ın bu şarkıya eşlik ettiği iddia edildi. Sosyal medyada paylaşılan bu videoda Yandaş'ın "Aşkın Olayım" dediği konuşulurken, tecrübeli oyuncudan iddialara cevap geldi. Cevap ise şimdiden tepki çekmiş durumda.

Hakan Yandaş, "O şarkı bızım tarafta farklı soylenır bilin istedim" diyerek görüntülerde küfür ettiği iddialarını doğruladı. Fenerbahçeli oyuncunun "Aşkına s...yım" dediği tahmin ediliyor.

Mert Hakan Yandaş, Icardi'nin şarkısına küfürlü eşlik etti

Mert Hakan Yandaş, Icardi'nin şarkısına küfürlü eşlik etti ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.