Mert Günok'un dizi döndü... Beşiktaş'ın tecrübeli kalecisi ambulansla hastaneye götürüldü

Beşiktaş'ın tecrübeli kalecisi Mert Günok, 4-0'lık Giresunspor maçında dizinden sakatlandı... Maçın 90. dakikasında bir geri pas pozisyonunda bileği çime takılan Mert yerde kaldı ve Giresunspor'lu Champness topu boş kaleye gönderdi. Yeşil-Beyazlı futbolcular sakatlık nedeniyle 4. gole sevinmedi. Yerini Ersin'e bırakıp sedyeyle sahadan çıkarılan Mert Günok'un dizinin döndüğü ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Süper Lig'in 14. haftasında sahasında Giresunspor’a 4-0 mağlup olan Beşiktaş'ta kaleci Mert Günok'un çapraz bağları koptu.

Joe Champness’in 90. dakikada attığı gol öncesi sakatlanarak kendini yere bırakan siyah-beyazlıların tecrübeli eldiveni, maça devam edememiş ve yerini Ersin Destanoğlu'na bıraktı. Mert, müsabakanın son düdüğünün ardından kontrollerinin yapılması için ambulansla hastaneye götürüldü.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Mert Günok'un çapraz bağının koptuğunu açıkladı.

CENTİLMENLİK YAPMADILAR MI?

Mert Günok yerdeyken boş kaleye 4. golü atan Giresunspor'a sosyal medyada tepki gelmişti. Karadeniz ekibinin başarılı teknik direktörü Hakan Keleş, golü atan futbolcusuna kızdığını belirterek şunları söyledi:

"Ben de tepki gösterdim, yerde bir oyuncu varken neden gol attık diye. Oyuncularım görmedik dediler. Ayağı kaydı zannetmişler. Biz centilmen bir takımız. Oyuncularım onu fark etselerdi dışarı atarlardı."

Mert Günok'un dizi döndü... Beşiktaş'ın tecrübeli kalecisi ambulansla hastaneye götürüldü

Mert Günok'un dizi döndü... Beşiktaş'ın tecrübeli kalecisi ambulansla hastaneye götürüldü ile ilgili etiketler Beşiktaş mert günok giresunspor
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.