Mert Fırat ve İdil Fırat evleniyor mu? Ne zaman?

Ünlü oyuncu Mert Fırat ve İdil Fırat'ın evlilik kararı aldığı öğrenildi. Kısa süre önce aşk yaşamaya başlayan çiftin düğün yeri bakmaya başladığı ise söylentiler arasında yer alıyor. Herkes ünlü çiftin evlilik kararı alıp almadığı merak ediliyor. Peki Mert Fırat ve İdil Fırat evleniyor mu? Ne zaman? Detaylar haberimizde...

Yakın zamanda aşk yaşamaya başlayan ünlü çift Mert Fırat ve İdil Fırat'ın evlilik kararı aldığı konuşulan magazin konuları arasında yer alıyor. Ünlü isimlerin düğün yeri bakmaya başladığı ise söylentiler arasında bulunuyor. Çiftin evlilik kararı herkes tarafından merakla araştrılıyor. Peki Mert Fırat ve İdil Fırat evleniyor mu? Ne zaman? Merak edilen detaylar haberimizde...

Mert Fırat ve İdil Fırat evleniyor mu? Ne zaman?

Kısa süre önce birlikte olmaya başlayan Mert Fırat ve İdil Fırat’ın evlilik kararı aldıkları öğrenildi. Oyuncu, bir yıl beraberlik yaşadığı Hande Doğandemir’den ayrıldıktan hemen sonra İdil Fırat’la aşk yaşamaya başladı. İki aydır beraber olan ikilinin, düğün yeri baktığı iddia edildi. Çift, ağustos ayının ikinci haftasında nikâh masasına oturmayı planlarken, bu mutlu haberi, sadece yakın çevresindekilere söyledi.

SETTEN ÖNCE DÜĞÜN

Eylül ayında yeni sezonuyla ekrana gelecek olan ‘Ufak Tefek Cinayetler’ dizisinin başrol oyuncularından Mert Fırat’ın, sete başlamadan önce düğünün yapılmasını istediği öğrenildi. Daha önce Kıvanç Tatlıtuğ ve Engin Öztürk’le ilişki yaşayan İdil Fırat’a evlilikle ilgili ailesinden çıkmayan onay, yeni sevgilisi Mert Fırat için çıkmıştı. Sosyetik güzel, geçen hafta oyuncuyu kardeşi Can ve dedesiyle de tanıştırmıştı.

İDİL FIRAT

İdil Fırat, Ezgi Kural ile kurduğu bir internet sitesinde tekstil ve aksesuar ürünleri satıyor.

Ufak Tefek Cinayetler 26. Bölüm özet

Ufak Tefek Cinayetler 26. bölüm fragmanı yine izleyenleri şok etmeyi başarıyor. Dizinin bu haftaki bölümünde Oya ve Merve arasındaki savaş oldukça acılı geçeceğe benziyor. Merve hiç olmadığı kadar intikam ateşiyle yanıyor. Hataya yer veremeyeceği planını tüm acımasızlığıyla devreye sokuyor. Merve Serhan'ın Oya'dan şüphelenmesini sağalamaya çalışıyor. Yani kurduğu planla Oya'yı kalbinden vurmayı hedefliyor. Oya Mila'yı okuldan almaya gidiyor. Okula gelen Serhan ise Mila'yı Oya'nın aldığını görünce şaşırıyor. Üstelik bunu Merve'nin istediğini söyleyen Oya Serhan'ın şüphe duymasına sebep oluyor.

Merve ilk adımı atıyor ve sinsi planına devam ediyor. Mehmet ve Burcu'nun ilişkisini örnek gösteren Merve Serhan'ı içten zehirlemenin derdinde. Serhan Oya'yı burcunun yerine koyuyor ve kafası git gide karışmaya devam ediyor. Merve en büyük kozunu da oynuyor ve Oya'nın üniversiteden arkadaşını planına dahil ediyor. Bebek sahibi olmak isteyen Oya'nın bu zaafını kullanmayı iyi bilen Merve Oya'ya çok tehlikeli bir oyun oynuyor. Diğer yandan Mehmet Enver'in aileye girmesini çok kıskanıyor. Taylan ise çapkınlık peşinde, eve gelen seksi hizmetçiye göz koyan Taylan, Pelin faktörünü unutsa da kısa zamanda Pelin ona hatırlatıyor.

MERT FIRAT

10 Ocak 1981 yılında, Ankara’da dünyaya gelen Mert Fırat'ın tam ismi Şahabettin Mert Fırat'tır. Tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusu olan Fırat aynı zamanda senaryo yazarlığı da yapmaktadır.Bizim Evin Halleri adlı diziyle ilk kez kamera karşısına geçmiştir. Yersiz Yurtsuz dizisinde oynadığı "Mühendis Hüseyin" karakteriyle tanınmıştır.

Binbir Gece dizisi ile ekranların sevilen oyuncularından biri olmuştur. Dizide Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Tardu Flordun ve Ceyda Düvenci gibi isimlerle beraber rol almıştır.

Daha sonraki büyük projesi, başrollerinde Nejat İşler, Aslı Tandoğan, Olgun Şimşek ve sonrasında katılan Engin Altan Düzyatan gibi isimlerin rol aldığı Kapalıçarşı dizisi olmuştur. İntikam dizisinde Beren Saat ile beraber rol almıştır.

Mert Fırat ve İdil Fırat evleniyor mu? Ne zaman? ile ilgili etiketler Mert Fırat İdil Fırat evleniyor mu ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.