Mert Fırat kızının ismini ilk kez açıkladı!

Mert Fırat ve İdil Fırat çiftinin kızları Seyhan Mia bugün akşam saatlerinde dünyaya geldi. Fırat, hastane çıkışı kendisini bekleyen basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Eylül 2018'de birlikteliklerini nikah masasına taşıyan Mert-İdil Fırat çifti 2020'nin Nisan ayında bebek beklediklerini duyurmuştu. Çiftin kızların bugün Maslak'ta bulunan özel bir hastanede dünyaya gözlerini açtı. Ünlü oyuncu Fırat, hastane önünde bekleyen basın mensuplarını fark edince hastaneden çıkarak kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Basın mensuplarına teşekkür eden Mert Fırat, çocuğumuz dünyaya geldi. En başından bu yana cinsiyetini açıklamamıştık, kız çocuğumuz dünyaya geldi. İsmini Seyhan Mia koyduk. Seyhan'da bir nehir ismi, Mia'da Japonya'da bulunan bir nehir ismi geleceği sular seller gibi aksın" dedi. Fırat, doğum sonrası eşi İdil Fırat'ın da sağlının yerinde olduğunu belirtti.

Mert Fırat, eşi İdil Fırat'ın normal doğum yaptığını bebeğin sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Fırat, sözlerine şu şekilde devam etti, "3 kilo 400 gram olarak dünyaya geldi kızımız, normal bir doğum gerçekleştirdik kızımın boyu ise 52 CM" ifadelerini kullandı.

Mert Fırat kızının ismini ilk kez açıkladı! ile ilgili etiketler Mert Fırat
GÜNÜN VİDEOSU

Metrobüste panik! Bir anda dumanlar yükseldi, trafik durdu!

Beylikdüzü’nde seyir halindeki metrobüsün arka kısmından yükselen dumanlar korkuttu. Yolcular metrobüsü panikle boşaltırken, dumanların çıktığı anlar çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.