Mersin'de tartışma yaratan pankart: "Atatürk de 'evet' diyor!"

Mersin’de kendisini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hayranı olarak tanıtan şair Oktay Avcu tarafından asılan “Atatürk de evet diyor” pankartına CHP tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan hayranı olarak kendisini tanıtan şair Oktay Avcı tarafından Mersin’de Metropol İş Merkezi’ne tartışma yaratacak bir pankart asıldı. Asılan pankartta Erdoğan ile tokalaşan Mustafa Kemal Atatürk kolajının üzerinde şu ifadelere yer verildi: “Atatürk de evet diyor. Aferin çocuk. Aferin uzun adam. Çalışkansın. Zekisin. Başarılısın. Ülkeyi seviyorsun. İnsanı seviyorsun. Üretimi seviyorsun. Hizmeti seviyorsun. Daha dinamik daha hızlı büyüyen bir Türkiye için ben de ‘Evet’ diyorum. Cumhuriyete ve devrimlerime sahip çık. Benim izimde yürüyen ve beni en çok anlayan sensin. Şiir düşünürü Şair Oktay Avcu”

CHP TEPKİ GÖSTERDİ, PANKART KALDIRILDI

DİHABER’in haberine göre; pankart tepkiler üzerine kaldırılırken, CHP Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit, “Şair sıfatı ile bazı kişilerin ortaya çıkıp böyle bir şey yapması işgüzarlıktan başka bir şey değildir.” diye konuştu.

İşte o pankart:

ata-evet1

Mersin'de tartışma yaratan pankart: "Atatürk de 'evet' diyor!" ile ilgili etiketler Atatürk evet
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.