Mersin'de polisevine saldırmışlardı: PKK'lı teröristler hain saldırıdan 10 dakika önce böyle görüntülendi

Mersin'de polisevine düzenlenen hain saldırıda 1 polis memuru şehit olmuştu. Saldırıyı gerçekleştiren 2 terörist öldürülürken yeni bir ayrıntı ortaya çıktı. PKK'lı teröristlerin saldırıdan 10 dakika önceki görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde teröristlerin çanta ya da poşet benzeri bir nesneyi çöpe attıları görülüyor.

Mersin’de polisevine düzenlenen terör saldırısında etkisiz hale getirilen PKK'lı 2 teröristin, saldırı öncesinde çanta veya poşet benzeri nesneyi çöp konteynerine attığı ortaya çıktı. Saldırıdan 10 dakika öncesine ait o anlar güvenlik kamerasına da yansıdı.

Mersin'de polisevine saldırmışlardı: PKK'lı teröristler hain saldırıdan 10 dakika önce böyle görüntülendi

Dün 22.42 sıralarında Mezitli ilçesi Tece Mahallesi’ndeki polisevine iki kadın terörist tarafından saldırı düzenlenmişti. Saldırıda 2 terörist etkisiz hale getirilirken, 48 yaşındaki polis memuru Sedat Gezer şehit olmuş, bir polis ile bir sivil vatandaş yaralanmıştı.

Mersin'de polisevine saldırmışlardı: PKK'lı teröristler hain saldırıdan 10 dakika önce böyle görüntülendi - Resim : 2

Olay her yönüyle incelenirken, 2 teröristin polisevine yaklaşık 200 metre uzağında çöp bidonuna şüpheli bir el çantası veya poşet benzeri nesneyi attığı ortaya çıktı. O anlar bir sitenin güvenlik kamerasına yansıdı.

Mersin'de polisevine saldırmışlardı: PKK'lı teröristler hain saldırıdan 10 dakika önce böyle görüntülendi ile ilgili etiketler Mersin Saldırı terörist PKK Güvenlik Kamerası polisevi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.