Mersin'de PKK operasyonu! 11 kişi gözaltına alındı, 3 şüpheli aranıyor

Mersin'de daha önce Suriye'de PYD/YPG saflarında faaliyette bulunmuş ve bu yıl merkez Akdeniz ilçesindeki Nevruz etkinliğinde terör örgütü PKK propagandası içeren sloganlar atan 14 kişinin yakalanmasına yönelik düzenlenen operasyonda 11 şüpheli gözaltına alındı. Firari durumdaki 3 şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, daha önce Suriye'de PYD/YPG saflarında faaliyette bulunmuş ve bu yıl merkez Akdeniz ilçesindeki Nevruz etkinliğinde terör örgütü PKK propagandası içeren sloganlar atan 14 kişiyi tespit etti.

11 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI! 3 ŞÜPHELİ ARANIYOR

Savcılığın şüpheliler hakkında gözaltı kararı vermesinin ardından ekipler, operasyon için harekete geçti. Özel harekat timlerinin de desteğiyle 14 adrese gece saatlerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Özel harekat timlerinin, demir kapılarını koçbaşlarıyla kırarak girdikleri evlerde arama yapan ekipler, hakkında yakalama kararı bulunan çok sayıda şüpheliyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü. 

Mersin'de PKK operasyonu! 11 kişi gözaltına alındı, 3 şüpheli aranıyor ile ilgili etiketler Mersin PKK
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.