Öz babadan üç kızına cinsel istismar

Mersin'de küçük yaşlardan itibaren 3 kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan S.D. yarın son kez hakim karşısına çıkacak. Öz babaları tarafından yıllarca kabusu yaşayan 3 kız kardeş yarınki karar duruşmasında adaletin yerini bulmasını istiyor.

Mersin'de H.G. (35) ile kız kardeşleri S.D. (33) ve S.D. (29),geçen yıl ocak ayında öz babaları S.D.'nin küçük yaşlarda yıllarca kendilerine cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla şikayetçi oldu. Kız kardeşlerin şikayeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan emlakçı S.D. tutuklandı.

İDDİALARI KABUL ETMEDİ

DHA'da yer alan habere göre hakkında dava açılan S.D., görülen duruşmada yeterli delil olmadığı gerekçesiyle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. İddiaları reddeden S.D., kızlarının kendisinden para alabilmek için böyle bir yola başvurduklarını savundu.

Öz babadan üç kızına cinsel istismar

"14 YIL İSTİSMARA UĞRADIM" İDDİASI

Kız kardeşler ise daha önce yaptıkları basın toplantısında yaşadıklarını gazetecilere anlatmıştı. 6 yaşından 20 yaşına kadar anneleriyle dini nikahlı olan babasının cinsel istismarına maruz kaldığını ileri süren H.G., yıllarca şiddet gördüğünü söylemişti.

"ANNEMİ DE PAZARLADI" İDDİASI

Evlenmediğini ve erkeklerden kaçtığını anlatan S.D. ise iki defa intihar girişiminde bulunduğunu ve babasının, annesini erkeklere pazarladığını iddia etmişti. Kız kardeşler, basına verdikleri demeçlerde adaletin yerine getirilmesini istemişlerdi.

DAVADA KARAR BEKLENİYOR

Mersin 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde yarın görülecek duruşmada davanın karara bağlanması bekleniyor.

Öz babadan üç kızına cinsel istismar ile ilgili etiketler Mersin cinsel istismar baba dava Duruşma karar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.