Mersin'de 3 Ocak okullar tatil mi? 3 Ocak resmi tatil mi?

Mersin'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü olan 3 Ocak resmi tatil mi söylentileri yeniden gündeme geldi. Veliler ve öğrenciler şimdiden Mersin’de 3 Ocak okullar tatil mi sorusuna yanıt aramaya başladı.

Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü olan 3 Ocak tarihinde okullar tatil mi sorusuna öğrenciler ve veliler yanıt aramaya başladı. Geçtiğimiz yıllar içerisinde de en çok aranılan sorgular arasında yer alan 3 Ocak resmi tatil mi söylentilerine kesin yanıt verildi.

3 Ocak Okullar Tatil Mi?

Mersin’in kurtuluş günü olan 3 Ocak tarihinde okullar tatil mi sorusunun cevabı belli oldu. Mersin Valiliği’nde konu hakkında kesin bir bilgi yer almazken 2429 sayılı Ulusal Bayram ve Genel Tatiller Hakkında Kanunu'nda yapılan düzenlemede mahalli kurtuluş günlerini tatil olmasına dair bir düzenleme gerçekleşmedi.

Buna göre; Mersin’de yarın 3 Ocak 2023 Salı gününde okullar tatil değildir.

Mersin'de 3 Ocak okullar tatil mi? 3 Ocak resmi tatil mi? ile ilgili etiketler Mersin 3 Ocak Okul tatil
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.