Merkür yeniden devrede!

15 Haziran Pazartesi günü, hem Merkür retrosunun hem de Güneş tutulmasının yaşanacağı kritik bir haftaya giriş yapıyoruz. SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman, 15-21 Haziran haftası burç yorumunda Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını nelerin beklediğini anlattı...

15 Haziran haftasına enerji ve cesur bir başlangıç yapabiliriz. 18 Haziran Perşembe günü Yengeç burcunda gerçekleşecek Merkür retrosunun etkilerini hafta başından itibaren hissetmeye başlayacağız. Bu süreçte iletişim ve teknolojiyle ilgili her konuya dikkat etmekte fayda var. Bu hafta boyunca, Yengeç burcunda hafta sonu gerçekleşecek Güneş tutulmasının etkilerini de yoğun bir şekilde hissetmeye başlayabiliriz.

18 Haziran Perşembe günü, Yengeç burcunda Merkür retrosu gerçekleşecek. Merkür retrosundan en çok Yengeç, Oğlak, Koç ve Terazi burçları etkilenecek. Merkür retrosuyla birlikte iletişim sorunları yaşanabilir. Eski insanlarla yeniden hesaplaşmalar yaşanabilir ve eski sorunlar yeniden karşımıza çıkabilir.

21 Haziran Pazar günü, Yengeç burcunda Güneş tutulması gerçekleşecek. Herkesin hayatında ev, aile, evlilik ve vatan ile ilgili konular gündeme gelebilir. Güneş tutulması en çok Yengeç, Oğlak, Koç ve Terazi burçlarını etkilenecek. Bu süreçte ani ve sürpriz gelişmeler yaşanırken büyük bir bitiş ya da yepyeni bir başlangıç yaşanabilir.

Mine Ayman, 15-21 Haziran haftası burç yorumunun tamamı SuperHaber YouTube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Merkür yeniden devrede! ile ilgili etiketler SuperHaber Mine Ayman burçlar güneş tutulması merkür retrosu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.