Merkez'in müdahalesinin ardından dolar, 16 seviyelerine geriledi!

Merkez Bankası doların 17 TL'nin üzerine çıkmasının ardından 5. müdahalesini yaptı. Zirveyi gören dolara Merkez'in müdahalesi sonrası döviz piyasaları duruldu. Dolar/TL 16.40'dan, euro/TL ise 18.55 seviyesinden işlem görüyor.

Dolar yeni güne de 15,70 liradan başladı, sabah saatlerinden itibaren yükselmeye devam eden dolar 17 lirayı geçerek tarihi zirvesini gördü.

DOLAR 18'E DOĞRU KOŞTU

Dün 17,84'e kadar yükselen euro/TL ise 19,24 liraya kadar yükseldi.

MÜDAHALE SONRASI PİYASALAR DURULDU

Kurlardaki yükselişin ardından Merkez Bankası'nın müdahalesi geldi. Doğrudan satış müdahalesi ile şu sıralar dolar/TL 16.40 euro/TL ise 18.55 seviyesinden işlem görüyor.

Dolar endeksi, şu sıralarda önceki kapanışa göre yatay seyirle 96 seviyesinde dengelenirken, euro/dolar paritesi ise yüzde 0,1 azalışla 1,1320'den alıcı buluyor.

 

Merkez'in müdahalesinin ardından dolar, 16 seviyelerine geriledi! ile ilgili etiketler Dolar Merkez Bankası döviz Euro piyasa
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.