Merkez Bankası kararı çeyrek altını uçurdu! İşte Kapalıçarşı'da 24 Haziran gram altının yeni fiyatı!

Merkez Bankası’nın politika faizini açıklaması sonrasında yatay seyrine devam eden altın fiyatları yeniden yükselişe geçti. Haftanın son iş gününde serbest piyasada; gram altın 1018 TL, çeyrek altın da 1675 TL’den işlem gördü. İşte, Kapalıçarşı’da 24 Haziran güncel altın fiyatları…

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından son olarak gerçekleştirilen PPK toplantısında faiz yüzde 14 seviyelerinde sabit tutuldu. Yılın 6. toplantısı da pas geçilirken altın fiyatları yeniden tırmanışa geçti.

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu, Cuma gününde ihracatçılar ile bir araya gelecek ve durum değerlendirmesinde bulunacak. İstanbul’da gerçekleştirilecek olan toplantıda reeskont kredilerinde yapılan düzenlemelerin değerlendirilmesi beklenmekte.

Haftanın son iş gününde serbest piyasada; gram altın 1018 TL, çeyrek altın 1675 TL, yarım altın 3356 TL, tam altın 6575 TL ve Cumhuriyet altını da 6844 TL’den işlem görüyor.

Merkez Bankası kararı çeyrek altını uçurdu! İşte Kapalıçarşı'da 24 Haziran gram altının yeni fiyatı!

İşte Kapalıçarşı’da 24 Haziran Güncel Altın Fiyatları

Gram altın: 1018 TL
Çeyrek altın: 1675 TL
Yarım altın: 3356 TL
Tam altın: 6575 TL
Cumhuriyet altını: 6844 TL

Merkez Bankası kararı çeyrek altını uçurdu! İşte Kapalıçarşı'da 24 Haziran gram altının yeni fiyatı! ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları gram altın çeyrek altın serbest piyasa
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.