Merkez Bankası duyurdu: 21 Şubat itibariyle FAST'te limit 5 bin TL'ye yükseliyor!

Merkez Bankası FAST ödeme işlemlerinde yapılan para transferlerinde limitin artırıldığını duyurdu. Buna göre 21 Şubat 2022 tarihi itibarıyla limit 5.000 TL’ye yükseltilecektir.

Merkez Bankası'ndan yapılan açıklamada "FAST Sistemine gösterilen yoğun ilgi ve ödemeler ekosisteminin dinamik gereksinimleri göz önünde bulundurularak para transfelerinde 2.000 TL olan FAST işlem tutar limiti de 21 Şubat 2022 tarihi itibarıyla 5.000 TL’ye yükseltilecektir." denildi. 

İŞ YERİ ÖDEMELERİNDE TEK SEFERDE 10.000 TL'YE KADAR İŞLEM İMKANI

"FAST (Fonların Anlık ve Sürekli Transferi) Sisteminin, alışveriş işlemlerinde nakite ek olarak tamamlayıcı bir ödeme yöntemi olarak kullanılabilmesine yönelik çalışmalar sürdürülmektedir." diyen Merkez Bankası ayrıca,  "FAST’a entegrasyonu tamamlanan `TR Karekod` kullanılarak gerçekleştirilecek iş yeri ödemelerinde tek seferde 10.000 TL’ye kadar işlem yapılabilecektir" dedi. 

Merkez Bankası duyurdu: 21 Şubat itibariyle FAST'te limit 5 bin TL'ye yükseliyor! ile ilgili etiketler Merkez Bankası işlem FAST
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.