Merih Demiral'dan 'karantina' açıklaması

Juventus'ta forma giyen milli futbolcu Merih Demiral, "Sağlığım gayet iyi ve panik oluşturacak bir durum yok" dedi.

Juventus forması giyen Daniele Rugani'de koronavirüs tespit edilmesinin ardından gözler aynı takımda oynayan milli futbolcu Merih Demiral'a çevrilmişti. Sakatlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören genç futbolcu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi.

Merih Demiral'dan 'karantina' açıklaması

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'ta forma giyen Daniele Rugani'de kornavirüs görülmesinin ardından gözler takımdaki diğer futbolculara çevrilmişti. Türk futbolseverler de aynı takımda top koşturan milli yıldız Merih Demiral'ın durumunu merak ediyordu. Genç stoperden konuya ilişkin bir açıklama geldi.

Merih Demiral'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

Koronavirüs sebebiyle kulübümüz tedbir amaçlı bazı kararlar aldı. Bu yüzden ben de çalışmalarıma bir süre evimde devam edeceğim. Sağlığım gayet iyi ve panik oluşturacak bir durum yok. Desteklerini iletenlere teşekkürler. Lütfen sizler de gerekli tedbirleri alın.

Merih Demiral'dan 'karantina' açıklaması ile ilgili etiketler Merih Demiral Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.