Merih Demiral: "Letonya talihsizliği kırıp, yarın buradan 3 puanla ayrılacağız"

Merih Demiral: "Hocamız da kendi mantalitesini bize yansıttığı taktirde çok daha iyi olacağımıza inanıyorum. Pozitif bakmaya çalışıyoruz. En iyi sonuçları almak istiyoruz. Dünya Kupası'na da katılacağımıza inancım tam. Rakibimizi 6 maçtır yenemiyor olabiliriz. Yarın en iyisini yapmaya çalışacağız. İnşallah o talihsizliği kırıp, yarın buradan 3 puanla ayrılırız."

A Milli Takım, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu 8.maçında yarın Letonya ile deplasmanda kritik bir maça çıkacak. Başkent Riga'daki maçın basın toplantısında konuşan milli stoper Merih Demiral "Dünya Kupası'na katılacağımıza inancım tam" dedi.

Bu yaz Juventus'tan Atalanta'ya transfer olan 23 yaşındaki yıldızın sözlerinden satır başları şöyle:

"Geçmişte çok iyi performanslar sergiledik. Hem takım hem de bireysel olarak. Geçmişe değil, geleceğimize bakmaya çalışıyoruz. Anı ve geleceği yaşamak istiyoruz. Performans düşüklükleri arada oluyor. Hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. İnşallah özlediğimiz günlere geri döneriz. Yarın için de bu geçerli. Çıktığımız her maçta bayrağımızı en iyi şekilde dalgalandırmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz."

"HER ZAMAN MOTİVEYİZ" 

"Her zaman motivasyonumuz var. Hiçbir zaman, hiçbir maçı kolay görmüyoruz. Kötü zamanlar geçiriyoruz. İstemediğimiz performanslar çıkabiliyor. Dışardan gelen tepkiler de oluyor. Bunları da dikkate almaya çalışıyoruz. Biz de çok üzülüyoruz. İçeride güzel bir ortam var. Herkes birbiri için oynuyor. Kimsenin şüphesi olmasın. Bazen formsuzluk olabiliyor. Milli takım için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Kalan 3 maçta da bunu göstereceğimize inanıyorum. İnşallah Dünya Kupası'na da katılırız."

"Sorumluluk hepimizde. İçeride oynayan kim varsa hepimiz bu sorumluluğu alıyoruz. Taktik kısmını hocamız açıklayacaktır. Kendi taktik anlayışını bize yansıtmaya çalışıyor. Bu da hemen olacak bir şey değil. Bir anda oldu her şey. 5 ay da kötü süreçler yaşadık. Hem hoca hem de Hamit ABİ bize yardımcı oluyor. Hamit ABİ kariyerli bir futbolcu. Tecrübelerini bize aktarıyor. Bizimle bire bir ilgileniyor. Hocamız da kendi mantalitesini bize yansıttığı taktirde çok daha iyi olacağımıza inanıyorum. Pozitif bakmaya çalışıyoruz. En iyi sonuçları almak istiyoruz. Dünya Kupası'na da katılacağımıza inancım tam."

LETONYA KABUSU SONA ERECEK

Türkiye ile Letonya arasında oynanan son 5 maçın beraberlikle sonuçlanması sorulan Merih Demiral, sözlerini şöyle noktaladı: "Bu onlar için büyük bir şans. Yarınki maçı kazanmak istiyoruz. 3 puanı istiyoruz. Rakibimizi 6 maçtır yenemiyor olabiliyoriz. Yarın en iyisini yapmaya çalışacağız. İnşallah o talihsizliği kırıp, yarın buradan 3 puanla ayrılırız."

Merih Demiral: "Letonya talihsizliği kırıp, yarın buradan 3 puanla ayrılacağız" ile ilgili etiketler Merih Demiral Letonya A Milli Takım

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.