Merih Demiral gerçeği ortaya çıktı! devleri reddetmiş!

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'ta forma giyen milli futbolcumuz Merih Demiral'ı İngiltere Premier Lig'den Manchester United, Manchester City, Leicester City ve Everton'ın istediği ancak Juventus'un 22 yaşındaki futbolcuyu satmayı düşünmediği belirtildi.

İtalyan basınında yer alan haberlerde geçen yaz transfer döneminde Sassuolo'dan Juventus'a 18 milyon Euro karşılığı transfer edilen Merih Demiral için devre arasında Manchester United, Manchester City, Leicester City ve Everton'ın Torino ekibine teklif yaptığı ancak reddedildiği belirtildi.

Merih Demiral gerçeği ortaya çıktı! devleri reddetmiş!

Juventus Sportif Direktörü Fabio Paratici, Merih Demiral'ın Hollandalı Matthijs De Ligt ile birlikte takımın gelecekteki savunma ikilisi olduğunu söylemişti.

Juventus'un savunmasında İtalyan futbolcular Chiellini(35) ve Bonucci(32) forma giyiyor. Gelecek sezonlarda bu ikilinin yerini Merih - De Ligt ikilisinin alması bekleniyor.

Merih Demiral, Ocak ayında oynanan Roma maçından önceki dönemde Chiellini'nin sakatlığı sırasında formayı almış ve başarılı maçlar çıkararak dikkatleri üzerine çekmişti.

22 yaşındaki futbolcu ocak ayında Roma ile Juventus arasında oynanan karşılaşmada sakatlanmış ve sol diz ön çapraz bağlarından kopmasından dolayı ameliyat edilmişti. Merih'in sahalara dönüşünün 6-7 ay süreceği belirtilmişti.

Merih Demiral gerçeği ortaya çıktı! devleri reddetmiş! ile ilgili etiketler Juventus Manchester United Manchester City Merih Demiral Serie A
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.