Merih Demiral depremzedeler için açık artırmada forma satacak!

Milli futbolcumuz Merih Demiral, koleksiyonundaki Bonucci ve Ronaldo formalarını satışa çıkardı. Arjantinli oyuncu Dybala da formasının açık arttırma ile satılarak Türkiye'deki depremzedelere bağışlamasını istedi.

İtalya'da Atalanta forması giyen milli futbolcumuz Merih Demiral, 10 ili ve Suriye'yi etkileyen deprem nedeniyle depremzedelere 1 milyon liralık bağış yaptı.

FORMALAR AÇIK ARTIRMAYA ÇIKARILACAK

24 yaşındaki futbolcu ilk önce Cristiano Ronaldo ile konuştuğunu ve Portekizli yıldızın imzalı formasının satışa çıkarılacağını duyurdu.

Demiral, "Türkiye'de yaşananlara çok üzüldüğünü söyledi. Ronaldo'nun koleksiyonumdaki imzalı formasını açık artırma usulüyle satışa çıkarıyoruz." dedi.

Ronaldo paylaşımının ardından Merih Demiral, eski takım arkadaşlarından İtalyan stoper Bonucci ile de iletişime geçtiğini söyledi. Milli futbolcu, Leonardo Bonucci'nin Türkiye için üzüldüğünü ve yıldız oyuncunun forma bağışı yaparak destek olduğunu duyurdu.

Merih Demiral, forma satışına Arjantinli yıldız Paulo Dybala'nın da katılmak istediğini açıkladı. Dybala açık arttırmada satılması için forma gönderecek.

Ronaldo'nun imzalı Juventus formasının ardından, Bonucci'nin de imzalı Juventus forması ve Paulo Dybala'nın forması satışa çıkarılacak ve elde edilen gelir bağışlanacak.

Merih Demiral depremzedeler için açık artırmada forma satacak! ile ilgili etiketler Merih Demiral Atalanta Türkiye Kahramanmaraş deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.