Meriç Nehri kıyısında 2 Yunan askeri tutuklandı!

Yunan kara kuvvetleri, Meriç Nehri kıyısında 2 Yunan askerinin Türk askerleri tarafından yakalandı. Jandarmanın yakaladığı 2 Yunan askeri sevk edildikleri mahkeme tarafından “Askeri casusluğa teşebbüs etmek” ve “Askeri yasak bölgeye girmek” suçlarından tutuklandı.

Meriç Nehri yakınlarında 2 Yunan askeri Türk askerleri tarafından yakalanmıştı.

Savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk ekilen 2 Yunan askeri hakkında karar verildi. Askerler, “Askeri casusluğa teşebbüs etmek” ve “Askeri yasak bölgeye girmek” suçlarından tutuklandı. Yunan askerlerinin üzerinden çıkan telefonları da incelemeye alındı.

YUNAN KARA KUVVETLERİ AÇIKLAMAYLA DUYURMUŞTU

Yunan Kara Kuvvetleri, "1 Mart 2018 tarihinde Kara Kuvvetlerinde görev yapmakta olan 2 asker Kastanies bölgesinde olağan devriye görevini yürütürken kötü hava şartları sebebi ile Türk tarafındaki devriye tarafından yakalandılar’’ şeklinde açıklama yaptı.

Açıklamada Yunan askerlerinin gerekli formalite işlemeleri için Edirne’de bulundukları ve Yunanistan’a dönmeleri için Türk makamları ile temas halinde olunduğu belirtildi.

genelkurmay başkanları da 2 Yunan askerinin sınırda yakalanması ile ilgili bir telefon görüşmesi yapmıştı.

Meriç Nehri kıyısında 2 Yunan askeri tutuklandı! ile ilgili etiketler Yunanistan Edirne meriç nehri yunan askeri yakalandı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.