"Mercedes'e binmek günahtır" diyen Karamollaoğlu Mercedes'e biniyor!

Gafları ile tanınan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, katıldığı bir televizyon yayınında yine baltayı taşa vurdu...  "Mercedes makam aracına binmek günahtır" diyerek siyasi şov peşinde koşan SP lideri  "Sizin makam aracınız ne?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Mercedes"...

TV100'de katıldığı bir programda Pınar Işık Ardor'un sorularını cevaplayan Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, devlet yöneticilerinin makam aracı olarak Mercedes'i tercih etmesini eleştirdi.

İsraf göndermesi yapan, Karamollaoğlu "Türkiye'de eğer 500 Mercedes araba varsa makam aracı olarak kullanılıyorsa günahtır. Ne olmuş Renault'a binseler" diye konuştu.

"Mercedes'e binmek günahtır" diyen Karamollaoğlu Mercedes'e biniyor!

TEMEL MERCEDESOĞLU!

Sunucunun "Sizin makam aracınız ne?" sorusunu yöneltmesi üzerine kısa bir süre şaşkınlık  yaşayan Karamollaoğlu "Mercedes" cevabını verdi!

 

"Mercedes'e binmek günahtır" diyen Karamollaoğlu Mercedes'e biniyor! ile ilgili etiketler Temel Karamollaoğlu Mercedes gaf
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.