Meral Kaplan, Seçkin Piriler'in eski eşi Kaan Tangöze'nin yeni eşi Kıvılcım Ural ile kanka oldu

37 yaşındaki oyuncu Meral Kaplan, bir dönem yediği içtiği ayrı gitmeyen ve yıllarca sıkı dostu olan 39 yaşındaki manken Seçkin Piriler’in, Kaan Tangöze ile boşanmasına sebep olan 29 yaşındaki müzisyen Kıvılcım Ural ile sıkı dost oldu. Kaplan ile Ural, çıktıkları Bodrum tatilinde birlikte görüntülendiler.

Ünlü rock grubu Duman’ın solisti Kaan Tangöze, iki çocuğunun annesi Seçkin Piriler ile evliliğinin devam ettiği süreçte Kıvılcım Ural ile aşk yaşamaya başlamış, çift 2017 yılının Ağustos ayında tek celsede anlaşmalı olarak boşanmıştı. 5 dakika süren boşanma davasında çiftin oğulları Volkan ve Hakan Tangöze'nin velayeti ise anneye verilmişti.

Seçkin Piriler - Kaan Tangöze

Seçkin Piriler ile 2010 yılında nikah masasına oturan ve bu evlilikten iki çocuk sahibi olan Kaan Tangöze, Kıvılcım Ural'la dudak dudağa öpüşürken görüntülenmiş, bunun üzerine yasak aşk yaşadıkları ortaya çıkınca Seçkin Piriler, Tangöze'den boşanma kararı almıştı.

Kıvılcım Ural - Kaan Tangöze

Boşanmanın ardından Tangöze, 2018'in Kasım ayında 5 aylık hamile sevgilisi Kıvılcım Ural ile nikah masasına oturmuştu.


SEÇKİN PİRİLER İLE MERAL KAPLAN ARASINDAKİ GERİLİM ARTIYOR

Boşanmanın ardından zor günler geçiren Piriler'in en büyük destekçisi ise Meral Kaplan olmuştu. Daha sonrasında ikili, Piriler'in Bodrum Gündoğan’daki evinde kavga iddialarıyla gündeme gelmişti. Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Meral Kaplan ile Seçkin Piriler arasındaki gerilim gün geçtikçe artıyor.

Meral Kaplan, eşi Erhan Kanioğlu'na açtığı boşanma davasını geçtiğimiz aylarda kaybetmiş, 6 yaşındaki kızı Eda'nın velayetini ise babası almıştı. Davayı kaybetme sebebi olarak Seçkin Piriler'i gösteren Kaplan, yakın arkadaşının evini basmış ve ''Senin yüzünden kızımı kaybettim. Şimdi mutlu musun?'' şeklinde hesap sormuştu.

Seçkin Piriler - Meral Kaplan


Meral Kaplan'ın kızının velayetinin babasına verilmesinde payı olduğu düşünülen ve mahkemede Erhan Kanioğlu'na şahitlik yaptığı öne sürülen Seçkin Piriler ise kendisini ''Gitmediğim, yapmadığım, dilekçe verdiğim bir mahkeme için nasıl şahitlik yapmış olabilirim? Anlamak bu kadar mı zor? Ben neden bir kız çocuğunun annesinden ayrılması için yardımcı olayım? Nasıl böyle kolay iftira atabiliyorsunuz. Çıkan sonucun bana ne faydası olacak? Ben neden böyle bir kötülük yapayım? Atılan iftirada bile akıl mantık olur. Yeter artık. Yıllardır sustuğum için birileri kendinde konuşma hakkı görüyor. Benim de bir hayatım var, düş yakamdan artık. Bir mahkemeye senden izinsiz olarak adın şahit olarak yazıldığında, o mahkemeye gitmek istemiyorsan avukat aracılığıyla mahkemede şahit olmak istemediğine dair dilekçe veriyorsun. Ben de bunu yaptım. Gitmedim, konuşmadım. Haber sitelerinde yazılmış... Ben bu olaya ilk günden beri hiç alet olmadım. Kimsenin mesajını kimseye göstermedim. Ellerinde bir kanıt yok. Çamur at, izi kalsın... Artık üzerime çamur atmaktan vazgeçin. Lütfen kanıtınız varsa görsellerle ispatlayın. Sürekli üzerime attığınız iftiralardan bıktım artık. Bu işin bir sonu gelmeyecek mi?'' şeklinde yaptığı açıklama ile savunmuştu.

Meral Kaplan, Seçkin Piriler'in eski eşi Kaan Tangöze'nin yeni eşi Kıvılcım Ural ile kanka oldu - Resim : 4


MERAL KAPLAN İLE KIVILCIM URAL YAN YANA


Bodrum'a tatile giden Meral Kaplan, eski dostu Seçkin Piriler'in 2017'de boşandığı Kaan Tangöze'nin şimdiki eşi ve kızı İlayda'nın annesi Kıvılcım Ural'la bir araya geldi.

Önceki gün Gündoğan'da bir beach'te görüntülenen ikilinin dostluğu şaşkınlık yarattı. Sıkı dost oldukları gözlenen ikili gün boyunca sohbet etti, birlikte keyifli vakit geçirdi.

Kaplan'ın, Instagram'da Ural'ın yaptığı paylaşımlara sık sık yorum yapması ve beğenmesi de dikkat çekti.

kıvılcım ural kaan tangöze

Kaan Tangöze, Seçkin Piriler ile evli olduğu dönemde Kıvılcım Ural ile birlikte böyle görüntülenmişti...


SEÇKİN PİRİLER BU İŞE NE DİYECEK?

Şu sıralar çocukları Hakan ve Volkan ile birlikte Bodrum'da tatilde olan Seçkin Piriler'in ise yuvasını yıkmakla suçladığı Kıvılcım Ural ile eski can yoldaşı Meral Kaplan'ın bu dostluğuna nasıl tepki vereceği merak konusu oldu.


ESKİ DOSTLAR ARASINDA NE OLMUŞTU?

Seçkin Piriler, eski eşi Kaan Tangöze'nin hediye olarak aldığı Bodrum Gündoğan'daki evinde oyuncu arkadaşı Meral Kaplan ile tatil yaptığı sırada yakın dostuyla tartışmıştı. Piriler'in, Kaplan'ın eleştirilerine tahammül edemeyip kavga ettiği iddia edilmişti. Konuyla ilgili açıklama yapan Piriler, şunları söylemişti; "Meral Kaplan'la yaşanan olayda tek üzüldüğüm şey çocuklarımın önünde olması ve benim evimde olması. Çocuklarıma ve komşularıma rezil oldum. Günlerce evden çıkamadım. İki tane mutlu çocuk yetiştirmek istiyorum.''

 

Meral Kaplan, Seçkin Piriler'in eski eşi Kaan Tangöze'nin yeni eşi Kıvılcım Ural ile kanka oldu ile ilgili etiketler Kaan Tangöze Kıvılcım Ural Bodrum
GÜNÜN VİDEOSU

İran’da yas günü! Reisi için cenaze töreni düzenleniyor.... İşte ilk görüntüler!

Helikopter kazasında hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan için Tebriz'de cenaze töreni başladı.