Meral Akşener'in planlarının perde arkası!

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt’tan Meral Akşener’in planlarının perde arkası…

Seçim yenilgisinin ardından CHP - İYİ Parti arasında sular bir türlü durulmuyor. 26 Ağustos’ta yeni rol haritalarını açıklayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçimlere kendi adayıyla gireceğini belirtmişti.

Seçim kaybı ve 2023 yerel seçimine ilişkin dikkat çeken açıklamalara imza atan Akşener, ‘’İstanbul ve Ankara’da kaybetmeyi göze alıyoruz’’ sözleri ve İzmir'de adaylarının Ümiz Özlale olacağı açıklamasıyla okları bir kez daha kendi üstüne çevirdi.

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, flaş açıklamalarıyla dikkat çeken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yol haritasının perde arkasını değerlendirdi.

‘’AKŞENER 2028’DE İYİ PARTİ’Yİ KURTARMAK İÇİN CHP İLE KILIÇDAROĞLU’NU HEDEF ALDI’’

İYİ Parti’nin yeni stratejilerini gözler önüne seren Bozkurt, 2028 seçimleri için CHP’yi ve Kılıçdaroğlu’nu hedef aldığına vurgu yaparak ’’Akşener'in yeni açıklamaları, 26 Ağustos’taki değerlendirmemizi teyiti anlamına geliyor. Akşener yerel seçimlere değil, 2028’e partisini kurtarmaya, götürmeye çalışıyor. İYİ Parti’nin 2028’i görüp görmeyeceği net değil. Akşener partisinin kurtarmak için CHP’yi ve Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı. 2024 yerel seçimlerinde muhalefetin durumu çok sıkıntılı. Kendi içinde ve partilerin kendi içinde ayrı parçalanmışlıkları vardır. İYİ Parti’nin amacı MHP’den oy almaktı. İYİ Parti’nin 2028’i görmesi kolay değildir.’’ sözlerini kullandı.

''AKŞENER, YAVAŞ İLE İMAMOĞLU’DAN İNTİKAM ALIYOR''

Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’nun yalnız bıraktığı Akşener'in onlardan intikam aldığının altını çizen Ceyhun Bozkurt, ‘’Yerel seçimlerde muhalefetin içler acısı durumu söz konusu. İYİ Parti’de sıkıntılar var. Akşener İYİ Parti’yi kurtarmak için CHP ve Kılıçdaroğlu’nu günah keçisi ilan etti. Muhalefetin kaybetme ihtimali çok yüksektir. Akşener 3 Mart’ta yalnız bırakılarak yapılan lincin intikamını hem CHP’den hem de  Yavaş ve İmamoğlu’dan alıyor. Akşener ufukta görülen seçim yenilgisinin sorumluluğunu da CHP’ye atacaktır.’’ dedi.

‘’İYİ PARTİ CHP’Yİ PARÇALAYARAK CHP SEÇMENİNDEN OY ALMAYA ÇALIŞIYOR’’

Akşener’in yeni planlarının perde arkasını yorumlayan Bozkurt, Akşener’in CHP’yi parçalayarak seçmenden oy almaya çalıştığını belirterek, ‘’CHP'de ‘değişim’ dedikleri şey sadece isim değişikliği yapmak. Politika değişikliği de yapmayacaklar. Akşener CHP’iyi parçalayarak CHP seçmeninden oy almaya çalışıyor. CHP yönetimi için CHP seçmeni hiç önemli değil. Onlar için angajmana girdikleri yapılar önemlidir. İYİ Parti CHP’ye karşı elini ciddi şekilde güçlendiriyor. Akşener için de CHP’deki gibi angajmana girdikleri yapıların talepleri önemlidir. İYİ Parti angaje oldukları yapıları dinleyerek hareket etti. Akşener’i 6 Mart’ta masaya oturtan güç tekrar ‘otur’ der ise, Akşener tekrar masaya oturabilir. Akşener muhalif, Atatürkçü, CHP’ye kızgın ama muhalif motivasyonla hareket ederek oy veren İzmirli seçmenleri hedefliyor. Akşener Yavaş ve İmamoğlu’dan intikam alıyor. Akşener CHP’yi hedefliyor ve parçalayarak CHP seçmeninin oyunu hedefliyor. İYİ Parti pazarlık payını iyice yükseke çekmeye çalışıyor.'' şeklinde konuştu.

Ceyhun Bozkurt’un çarpıcı analizleri SuperHaber YouTube kanalında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Meral Akşener'in planlarının perde arkası! ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Meral Akşener CHP İYİ Parti Kemal Kılıçdaroğlu Ümit Özlale

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.