Akşener'in basın danışmanı Murat İde gözaltına alındı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in basın danışmanı Murat İde, Giresun'da gözaltına alındı. İde söz konusu kararın, 2015 yılında kaleme aldığı bir yazı nedeniyle olduğunu belirtti.

Yeniçağ gazetesi yazarı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in basın danışmanı Murat İde, 5 yıl önceki bir yazısı nedeniyle Giresun'da gözaltına alındı.

İde "Genel Başkan'ın programı için geldiğim Giresun'da, otelden gözaltı." diyerek, haberi duyurdu.

Gözaltına alınmasını Twitter hesabından duyuran İde "2015'teki bir yazı. 2018'de açılmış dava. Ve Genel Başkan'ın programı için geldiğim Giresun'da, otelden gözaltı. Yer belli, yurt belli, ekrandan-gazeteden göz önündesiniz, ama aranıyorsunuz.. Olsun polis de bizim, savcı da." ifadelerini kullandı.

Akşener'in basın danışmanı Murat İde gözaltına alındı ile ilgili etiketler Gözaltı İYİ Parti Meral Akşener Giresun murat ide
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.