Meral Akşener'den zehir zemberek sözler: Abdullah Gül için kıyma makinesinden geçirildim!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 2018 yılındaki Cumhurbaşkanlığı Seçimi dönemiyle ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun Abdullah Gül'ün aday olması konusunu kendisine söylediğini ifade eden Akşener, "Abdullah Gül'ü Cumhurbaşkanı adayı yapmadığım için kıyma makinesinden geçirildim" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Trakya Bölgesi İstişare Toplantısında konuştu. Akşener, 24 Haziran 2018'de yapılan Cumhurbaşkanlığı Seçimleri öncesinde Abdullah Gül'ün muhafelet tarafından ortak aday gösterileceği iddialarıyla ilgili ilginç bir açıklama yaptı.

"GÜL'Ü ADAY YAPMADIĞIM İÇİN KIYMA MAKİNASINDAN GEÇİRİLDİM"

Seçimlerde kendisi de Cumhurbaşkanı aday olan Meral Akşener, Kılıçdaroğlu ile seçim öncesinde yaptığı konuşmayı aktardı.

Akşener "Herkesin öyle veya böyle saygı gösterdiği bir dönemde biz bu partiyi kurduk ve başkalarının da yolunu açtık. Öyle olunca mecburen saygı çerçevesi içinde Millet İttifakı içinde bir araya geldik. Bitmeyen bir senfoni şeklinde Sayın Abdullah Gül'ü Cumhurbaşkanı adayı yapmadığım için kıyma makinesinden geçirildim. Sayın Kılıçdaroğlu, Abdullah Gül'ün adaylığını doğrudur bana söyledi. O 15 milletvekili için ricaya gittiğim akşam söyledi. Bunu arkadaşlarımın kabul etmeyeceğini söyledim." ifadelerini kullandı.

Meral Akşener'den zehir zemberek sözler: Abdullah Gül için kıyma makinesinden geçirildim! ile ilgili etiketler İYİ Parti Meral Akşener Abdullah Gül CHP Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.