Meral Akşener'den Münevver Karabulut paylaşımı: Unutmadık, unutturmayacağız

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 3 Mart 2009'da vahşice katledilen Münevver Karabulut'un ölüm yıl dönümü ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Akşener, "Kadınların hayatını ve hayallerini çalan bu zihniyet değişmedikçe maalesef hiçbir şey değişmeyecek. Unutmadık, unutturmayacağız" dedi.

Lise öğrencisi Münevver Karabulut, 3 Mart 2009 tarihinde Cem Garipoğlu tarafından öldürüldü. Türkiye'yi derinden sarsan cinayetin üzerinden tam 13 yıl geçti.

İyi Parti lideri Akşener Twitter paylaşımında, 'Hayatından ve hayallerinden koparılan #MünevverKarabulut kızımızı kaybedeli tam 13 yıl oldu... Peki ya bu 13 yıl içinde ne değişti? Hiçbir şey... Kadınların hayatını ve hayallerini çalan bu zihniyet değişmedikçe maalesef hiçbir şey değişmeyecek. Unutmadık, unutturmayacağız...' dedi.

Meral Akşener'den Münevver Karabulut paylaşımı: Unutmadık, unutturmayacağız ile ilgili etiketler Meral Akşener cinayet Münevver Karabulut iyi parti genel başkanı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.