Meral Akşener'den bomba çıkış: Oy vermezseniz evime döneceğim, siyaseti bırakacağım!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ziyareti sırasında "Oy vermezseniz evime döneceğim. Siyasetin s'siyle meşgul olmayacağım. " dedi.

Maltepe'de Mustafa Kemal Atatürk Caddesi'ndeki esnaf ziyaretinde bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisi için oy istedi. Akşener, daha sonra gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Akşener, 31 Mart'taki Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne hür ve müstakil girmeye karar verdiklerini, çünkü ittifak sisteminin seçmene hiçbir faydası olmadığına kanaat getirdiklerini belirtti.

Meral Akşener'den bomba çıkış: Oy vermezseniz evime döneceğim, siyaseti bırakacağım!

“SİYASETİN S’SİYLE MEŞGUL OLMAYACAĞIM”

Sandıktan bekledikleri sonucun çıkmaması durumunda siyaseti bırakacağını belirten Akşener, “Oy vermezseniz ben evime döneceğim” dedi.

Akşener şunları söyledi:

"Biz büyük bir risk aldık. Tek başımıza sizin karşınıza çıkıyoruz, beyefendilerin karşısına çıkıyoruz. İkna edebilirsek oy alacağız, ikna edemezsek oylarını alamayacağız. Ben bir de üstüne üstlük bugüne kadar hiçbir liderin yapmadığı bir şey yaptım. Var saydık, oy vermediniz. Ben evime döneceğim. Siyasetin s'siyle meşgul olmayacağım. Daha bunun ötesi var mı? Kendimi koymuş durumdayım”

 

Meral Akşener'den bomba çıkış: Oy vermezseniz evime döneceğim, siyaseti bırakacağım! ile ilgili etiketler Meral Akşener İYİ Parti

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.