Meral Akşener'den altılı masaya çok sert sözler: O seçim kazanılabilsin diye ben zehir içtim zehir...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Altılı Masa'da yaşanan adaylık krizine ilişkin açıklamalarda bulundu. Akşener, Trakya Bölgesi İstişare Toplantısında konuştu. Kutuplaştırma siyasetinin önüne geçemedik diyen Akşener, "Çünkü 2017'de referanduma sunulan partili cumhurbaşkanlığı sistemi Türkiye'yi ittifaklara mecbur bıraktı ve iki kutuplu bir dünya haline getirdi." dedi.

14-28 Mayıs seçimlerindeki tarihi hezimetin ardından sonrası partisi için bir çıkış yolu arayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçimler öncesi CHP'ye ittifak paydaşlarına sert ifadelerle yüklendi.

"BEN MASA YIKMADIM, SEÇİM KAZANILSIN DİYE ZEHİR İÇTİM"

Trakya Bölgesi İstişare Toplantısı'nda, 3 Mart'ta Ekrem İmamoğlu veya Mansur Yavaş'ın adaylığını önerdiğini söyleyen ve Altılı Masa’da yaşanan krizi anlatan Akşener, yaşadıkları krizle ilgili, "3 Mart akşamı isim oyladık. Herkes 'Kılıçdaroğlu' dedi. Ben vatandaşın nezdinde İmamoğlu ve Yavaş'ın önde olduğunu söyledim. Kılıçdaroğlu döndü dedi ki 'Akşener uygun görmediğine göre biz beşimiz imzalayıp çıkalım'.  Ben masa yıkmadım. O seçim kazanılabilsin diye ben zehir içtim zehir." itirafında bulundu. 

Meral Akşener'den altılı masaya çok sert sözler: O seçim kazanılabilsin diye ben zehir içtim zehir... ile ilgili etiketler Meral Akşener İYİ Parti Millet İttifakı CHP Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.