Meral Akşener, İYİ Parti'nin İzmir adayını açıkladı!

Yerel seçimlerde kendi adaylarıyla yarışacağını açıklayan İYİ Parti'nin, CHP'nin kalesi olarak adlandırılan İzmir'deki adayı belli oldu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener önemli açıklamalarda bulundu.

Fatih Altaylı'nın sorularını yanıtlayan Akşener, gündeme dair önemli açıklamalar ve duyurular yaptı. Bunlardan biri de İYİ Parti'nin İzmir adayıydı.

İZMİR ADAYI BELLİ OLDU: ÜMİT ÖZLALE

Meral Akşener, İzmir adaylarının İzmir Milletvekili Ümit Özlale olduğunu açıkladı.

Akşener, artık ittifak sistemi içerisinde yer almamakta kararlı olduklarını ifade etti ve "Biz bu partiyi CHP'nin adaylarını seçtirmek için kurmadık" dedi.

Meral Akşener, İYİ Parti'nin İzmir adayını açıkladı!

"14 MAYIS'TA İMAMOĞLU YA DA YAVAŞ ADAY OLSAYDI KAZANIRDIK"

14 Mayıs'ta İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu veya ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı adayı olması halinde kesin kazanacağını savunan Akşener "4 lider Kemal Bey'in adını verdi. Ben anket sonuçlarını araştıralım, vatandaşın sesini dinleyelim dedim. Kemal Bey, ‘tamam o zaman biz 5 lider imzalarız, siz imzalamayın’ dedi. Ben de masadan kalktım" ifadelerini kullandı.

Meral Akşener, İYİ Parti'nin İzmir adayını açıkladı! ile ilgili etiketler Meral Akşener İYİ Parti İzmir Yerel seçim Ümit Özlale
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.