Meral Akşener İBB İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan'ın istifasını istedi!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP ile işbirliğini savunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan'dan istifa etmesini talep etti.

Son dakika haberi: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan'dan istifa etmesini talep etti.

 Özkan, katıldığı bir televizyon programında, CHP ile ittifak konusunda “Genel İdare Kurulu’nun vermiş olduğu bir karar var. Bu karar nasıl değiştirilebilir. Ayetleri tefsirciler tartışabiliyor. Genel İdare Kurulu, Genel Başkana yetki verdi. Şuan böyle bir yetki yok. Bence istişare kanallarının kapanması diye bir şey yok. 20 Şubat’a kadar bu süreç devam edebilir. Somut bir öneri getirilirse, Genel Başkan nezaketli bir insan. Genel kanaat işbirliği yapılması yönündedir” demişti.

Meral Akşener İBB İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan'ın istifasını istedi! ile ilgili etiketler Meral Akşener İYİ Parti İBB
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.