Meral Akşener, CHP ve İmamoğlu ile köprüleri tamamen attı: "Korkaklar!"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Uşak'ta halka seslenirken, genel seçim döneminde yaşananlardan bahsetti. Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve CHP'yi hedef alan Akşener köprüleri tamamen attı.

Yerel seçime kısa bir zaman kala özellikle İYİ Parti tarafında sular durulmuyor.

İYİ Parti ve CHP arasındaki genel seçim dönemi gerilimi de hala en üst seviyede. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugünkü Uşak programında oldukça sert açıklamalarda bulundu.

"İKİSİ DE KORKUP MİLLETİN İSTEĞİNİ KABUL ETMEDİLER"

Akşener açıklamalarında Masur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı.

İşte Akşener'in açıklamaları:

“Sayın Erdoğan bilir, Sayın Ekrem İmamoğlu da öğrenecek. Ben, sayın Erdoğan hapse giderken oradaydım. Çoluğu çocuğu ile ilgilenen bendim. Evinin önünde polis noktası kaldırıldığında oradaydım. Ama en ağır hakaretleri işiten ben oldum.

Aynı şekilde Saraçhane'ye 2. kere gittim. Bugün sövenler, o gün rahmetli anama kadar götürdüler işi. Ama kazanana kadar ağzımı açmadım. O masaya götürdüm, masadan kovuldum. Ama ikisi de (Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş) korkup, milletin isteğini kabul etmediler.”

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Seçimi sırasında 6'lı masada kriz yaşanmıoş ve Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu'nun değil İmamoğlu ya da Yavaş'ın aday olmasını istemişti.

Akşener isteği kabul görmeyince önce masadan ayrılmış daha sonra Yavaş ve İmamoğlu, aday açıklanmadan önce Akşener'i ziyaret ederek ikna etti.

Böylelikle Kılıçdaroğlu adaylığını açıklamış oldu.

Meral Akşener, CHP ve İmamoğlu ile köprüleri tamamen attı: "Korkaklar!" ile ilgili etiketler Meral Akşener İYİ Parti Ekrem İmamoğlu Mansur Yavaş CHP
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.