Merakla beklenen 'Beyaz Show'dan haber var! Yeniden canlı olacak...

Beyaz Show ne zaman başlıyor izleyiciler tarafından merak ediliyor. Yeni sezonun başlamasıyla birlikte tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği Beyaz Show'un yayın tarihi belli oldu. 1996 yılında başlayan ve Beyazıt Öztürk'ün sunduğu talk show programı, o yandan bu zamana kadar ilgiyle izlenmeye devam ediyor. eki, 21.sezonda da sevenleriyle yeniden buluşmak üzere ekranlara dönmeye hazırlanan Beyaz Show ne zaman başlıyor? İşte, Beyaz Show'un yeni sezon tarihi ve ilk konukları. Geçen sezon 20. yılını dolduran Beyaz Show'un yeni sezonu ne zaman başlayacak merak konusu oldu. Kanal D Beyaz Show yeni sezonuna dair bazı ipuçları verdi. Peki Beyaz Show ne zaman başlayacak? İlk konukları kimler detaylar haber özette...

Geçen sezon 20. yılını dolduran ve bu sezon 21.yılında tekrar ekranlara dönmeye hazırlanan Beyaz Show'un yeni sezonunun ne zaman başlayacağı izleyiciler tarafından büyük merak konusu haline geldi. Beyazıt Öztürk'ün sunuculuğunu üstlendiği Beyaz Show, bu sezon 21. yılına giriyor. Beyaz Show yeni sezonuna yeni tiplemeleriyle hazırlanıyor. Beyaz Show’un yeni sezonunun tam olarak hangi tarihte başlayacağına dair merakla beklenen detaylar ortaya çıkmaya başladı. Kanal D'de başlayacak olan Beyaz Show yeni dekoruyla izleyicisiyle buluşacağı günü bekliyor. Beyaz Show'un yeni sezon ilk bölümü yayın tarihi ve ilk konukları için müthiş bir iddia sözkonusu. Beyazıt Öztürk’ün eğlenceli ve renkli sunumu ile ekranlara Beyaz Show’un yeni sezon tarihi belli oldu. Konuyla ilgili, Beyazıt Öztürk geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yakında Beyaz Show’un yeni sezonunun başlayacağını duyurmuştu. Bununla birlikte Beyaz Show'un yeni sezonunda hangi konukları ağırlayacağı da ortaya çıktı. Peki Beyaz Show ne zaman başlıyor? İlk konukları kimler detaylar haber özette...

BEYAZ_SHOW

BEYAZ SHOW YENİ SEZONDA NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Beyaz Show, yeni yayın döneminde de canlı canlı sizlerin evine konuk olmaya devam edecek. Uzun bir aradan sonra Beyaz Show yepyeni dekoruyla, birbirinden eğlenceli canlı yayın sürprizleriyle, birbirinden özel merak edilen konuklarıyla ve baştan yarattığı dumanı üstünde tüten son model tiplemeleriyle kendi gününde ve kendi saatinde 13 Ekim Cuma gecesi başlayacak.

SDADAF

BEYAZ SHOW 21.SEZONDA KİMLER KONUK OLACAK?

Beyaz Show 13 Ekim 2017’de yayınlayacağı yeni bölüm ile de canlı yayına bir yıl aradan sonra tekrar dönecek. Diğer taraftan Beyaz Show’un yeni sezon ilk programda konuk olması için ‘Cingöz Recai’ filminin ekibi Kenan İmirzalıoğlu, Meryem Uzerli ve Haluk Bilginer'in davet edildiği söyleniyor.

BEYAZ SHOW YENİDEN CANLI YAYINLANACAK!

Milliyet caddede yazan Ali Eyüboğlu Beyaz Show’un 21. sezonu ile Ekim 2017’de Kanal D ekranlarında olacağını yazdı. Kanal D’de yeni sezonuyla ekranlarımızda olacak olan Beyaz Show bir sezon aradan sonra yeniden canlı yayınlanacağını da belli olmuş oldu.

SDASDA

BEYAZIT ÖZTÜRK'ÜN YENİ SEZONDA BEYAZ SHOW'LA İLGİLİ AÇIKLAMASI!

Beyazıt Öztürk, Instagram hesabından yeni tipleme fotoğraflarını paylaştı. Toplam üç farklı karakter paylaşan ünlü şovmen altına, “Çok yakında yeni tiplemelerle.” notunu düştü. Beyaz hayranları da yeni tiplemeleri merakla beklediklerini belirtti. İşte, o fotoğraflar:

RWEQWEQ

'BEYAZ SHOW' YAYINLANMAYACAK MI?

Ünlu showmen Beyazıt Öztürk'ün yıllardır sunduğu 'Beyaz Show'un yayına başlayacağı duyurulan tarihinde değişiklik yaşandı.

13 Ekim'de ekranlara geri dönmesi planlanan 'Beyaz Show'un yayın tarihi değişti. İddialara göre yayına başlayamamasının sebebi baştan aşağı yenilenmesi planlanan dekorun bitmemiş olması.

13 Ekim olarak açıklanan yayın tarihinin ilk bölümü için konukların dahi ayarlandığı biliniyordu.

SDASDADS

BEYAZ SHOW NASIL BAŞLADI?

Beyaz Show, 6 Aralık 1996 yılında Kanal D'de başladı. Ve 2000-2001 yılı Star TV'de olması dışında geride kalan 20 sene Kanal D'de Cuma akşamları yayınlandı. Beyaz Show'un başlaması ise ünlü komedyen Beyazıt Öztürk'ün Number One TV'de başlattığı "Beyaz" adlı programın büyük ilgi görmesi ile başladı. Her hafta farklı konukları ve kendine has tiplemeleriyle eğlenceli, komik bir program olan Beyaz Show, kısa zamanda büyük beğeni ile karşılandı ve büyük bir izleyici kitlesine ulaştı. Beyaz Show, geride kalan yıllar içerisinde yerli ve yabancı birçok ünlüyü programında konuk etmiştir. Yabancı konukları arasında Kerim Abdülcabbar, Julio Iglesias, Megan Fox, Belinda Carlisle gibi ünlülerin yer aldığı bölümler izleyici rekoru kırmıştır.

Beyaz Show, bir dönem programına konuklarına helyum gazı çektirerek konuşmalarını, şarkı söylemelerini sağlamış ve ortaya çok komik görüntüler çıkmıştı. Beyaz Show'un en beğenilen ve izlenilen bölümleri arasına girmişti bu uygulama.

Beyaz Show'un unutulmaz tiplemeleri de vardır. Bunların arasında Tekirdağlı Hüsmen Dayı birinci sırayı alır. Sürekli bir şeyler yiyen ve kucağındaki ekmekle dolanan, "gel tanışalım önce ben kısaca he de" diye bir şarkı söyleyen, favori yemeği ekmek olan bu tipleme, yayınlandığı dönemlerde en çok taklit edilen tipleme olmuştur. Onun dışında Ressam, Psikopat, Tikican, Mangalcı ve Şarkılarıyla Yaşayan Adam tiplemeleri de yer aldı.

Beyaz Show'un halen devam eden bir uygulaması da izleyicilere dağıtılan kağıtlara istedikleri şeyleri yazmaları istenir. Bunlar, bir konu hakkında düşünceleri veya merak ettiği şeylerdir. Bir de her programdan bir izleyicinin hayalini gerçekleştirmeye çalışır.

GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.