Meral Akşener, Fatih Altaylı'ya 6'lı Masa'yı karıştırmayacağına dair söz verdi

6'lı Masa'da yaşanan kriz sonrası Fatih Altaylı'nın sunduğu programa konuk olan Meral Akşener, Altaylı'nın ''Milleti hop oturup hop kaldırdınız.'' sözü üzerine masayı bir daha karıştırmayacağına dair söz verdi.

6'lı Masa'nın ortaklarından Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde Kemal Kılıçdaroğlu'nun ortak aday olarak önerilmesine karşı çıkarak masan ayrılmıştı. 6'lı Masa'yı sert ifadelerle eleştirilen Akşener'in sözleri çok konuşuldu. Bir takım görüşmeler üzerine Akşener masaya geri döndü.

''BUNDAN SONRA YAPMAYACAĞIM, SÖZ''

Bu yaşananlardan sonra Habertürk TV'de Gazeteci Fatih Altaylı'nın sunduğu programa konuk olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Altaylı'nın ''Milleti hop oturup hop kaldırdınız.'' sözü üzerine '''Bundan sonra yapmayacağım söz.'' şeklinde cevap verdi. Altaylı ise  "Söz mü, bir daha yapmayacak mısınız?'' deyince Akşener, ''Söz'' dedi. Altaylı ile Akşener arasında bu diyalog gündem oldu.

Meral Akşener, Fatih Altaylı'ya 6'lı Masa'yı karıştırmayacağına dair söz verdi ile ilgili etiketler Fatih Altaylı Meral Akşener
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.