Menajerimi Ara dizisinin Feris'i Canan Ergüder: Eğlenceli bir yapım geliyor

‘Menajerimi Ara' dizisinde Feris karakterini canlandıracak olan Canan Ergüder, “Kesinlikle eğlenceli ve duygu skalasını bütünüyle yaşatacak bir yapım geliyor” dedi.

Star TV’de yayımlanacak olan Menajerimi Ara dizisinde Canan Ergüder, hırslı, tutkulu, tuttuğunu koparan, güzel her şeye zaafı olan, bağlanmakta zorluk çeken Feris isminde bir menajeri canlandıracak. Rol gereği de olsa oyuncuları yöneten tarafta olmakta keyif aldığını belirten Ergüder, “İçinde daha önceden bulunduğum fakat bakış açımı değiştirdiğim durumları yansıtmak son derece eğlenceli.

ALIŞILAN BİR KOMEDİ DEĞİL

İnsanın kendisiyle dalga geçmesi özgürleştirici bir tutum” dedi. Diziyi çekerken kendi menajeriyle empati kurduğunu söyleyen Ergüder, “Menajerime zor anlar yaşatan bir oyuncu olduğumu söyleyemem. Ama başka oyuncuları bilemem. Elbette idaresi zor olanları vardır” dedi. Komik göndermelerin yer aldığı yapımı temposu yüksek bir iş olarak yorumlayan Ergüder, “Kesinlikle eğlenceli ve duygu skalasını bütünüyle yaşatacak bir dizi geliyor. Alıştığımız komediden olmayacak” dedi.

Menajerimi Ara dizisinin Feris'i Canan Ergüder: Eğlenceli bir yapım geliyor

KALP KIRIKLIKLARI DAHA ÇOK

Oyuncu olmak isteyen hayranlarına tavsiyelerde bulunan Ergüder “Bu işi gerçekten isteyip istemediğinizden, yeteneğinizden emin olun. Başka bir iş sizi tatmin eder konumdaysanız, o işi seçin derim. Çünkü kalp kırıklıklarını, tatmin eden anlarından çok daha fazla olan bir meslek. Ama ben bu işsiz yapamam başka hiçbir şeye bu kadar tutkum yok diye sayıklıyorsanız, peşini bırakmayın” dedi.

Menajerimi Ara dizisinin Feris'i Canan Ergüder: Eğlenceli bir yapım geliyor ile ilgili etiketler Star TV Menajerimi Ara
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.