Menajerimi Ara Dizisinde Kıskançlık Krizi Çıktı! Tüm Suç Fatih Ürek’e Kalacak

2020 yılının Ağustos ayında yayınlanmaya başlayan Menajerimi Ara dizisi güçlü oyuncu kadrosuyla iddialı yapımlar arasında yer alıyor. Dizinin Yayınlandığı ilk bölümünde, Derya Baykal, Tuba Büyüküstün gibi isimlerin konuk oyuncu olarak rol aldığı dizinin diğer bölümlerinde de İbrahim Kutluay, Şenay Gürler gibi birçok ünlü isim yer alıyor.

2020 yılının Ağustos ayında yayınlanmaya başlayan Menajerimi  Ara dizisi güçlü oyuncu kadrosuyla iddialı yapımlar arasında yer alıyor. Dizinin Yayınlandığı ilk bölümünde, Derya Baykal, Tuba Büyüküstün gibi isimlerin konuk oyuncu olarak rol aldığı dizinin diğer bölümlerinde de İbrahim Kutluay, Şenay Gürler gibi birçok ünlü isim yer alıyor.

Menajerimi Ara Dizisinde Kıskançlık Krizi Çıktı! Tüm Suç Fatih Ürek’e Kalacak

Drama ve Komedi türündeki dizinin yönetmenliğini Ali Bilgin ve Deniz Çelebi Dikilitaş yaparken Senaryo ise Yelda Eroğlu'na, Yeşim çıtak, Emine Yıldırım ve Ekin Atalar gibi isimlere aittit. Bir ajansa bağlı dört menajerin, her gün karşılaştığı farklı sorunları konu alan dizi, izleyicileri tarafından sevilerek izleniyor.

Menajerimi Ara Dizisinin Konusu

Başrollerini Barış Falay, Canan Gürler, Fatih Artman ve Ahsen Eroğlu'nun oynadığı dizi Pazar akşamları saat sekizde yayınlanıyor. Her sorunun üstesinden gelen Ego Ajans menajerleri, işlerindeki başarıyı bazen özel hayatlarında gösteremiyor.

Menajerler, izleyiciye ünlülerin yaşantılarının perde arkasını götürürken, bazen güldürüyor bazen duygulandırıyor. Bu ışıltılı hayata yeni giren Dicle, bu egolu kişilere karşı mücadele ederek 'benlik' savaşında yer alıyor. 41. bölümün yayınlandığı dizinin sezon finalini ne zaman yapacağı izleyici tarafından merak ediliyor.

Dizinin Son Bölümünde Kıskançlık Krizleri

 

Dinçer Güner, Beste Bereket ve Fatih Ürek'in konuk oyuncu olduğu, dizinin son bölümünde, Dicle'nin kovulduğu haberi herkesin üzerinde şok etkisi yarattı. Dicle'nin ardından Ajanstan ayrılmak isteyen Kıraç'ı engel olon Peride ve Çınar, Kıraç'a Ceyda ile yaşadıkları savaşta kendi taraflarında yer alması teklifinde bulundular.

Kendi taraflarına Emrah ve Gülin'i de alan üçlü, planlarını uygulamak için Feris ve Diclenin oyuncularını aralarında pay ederek işe koyuldular. Beste Bereket'e menajerlik teklifi götüren Çınar, Beste'nin bu kararı paylaşmak istediği astrolog Dinçer Güner'e gitti. Kıraç ise Fatih Ürek'in menajerliğini yapmak için mücadele vermeye başladı. 

Menajerimi Ara Dizisinde Kıskançlık Krizi Çıktı! Tüm Suç Fatih Ürek’e Kalacak ile ilgili etiketler menajaerimi ara
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.