Menajer Ahmet Bulut Pepe'yi getiriyor

Sezonu şampiyonlukla kapatan Beşiktaş'ın Real Madrid ile olan sözleşmesi sona eren Portekizli savunma oyuncusu Pepe'yle görüşüyor. Menajer Ahmet Bulut Pepe için masada olduğunu ve deneyimli stoperin Beşiktaş'a yakın olduğunu söyledi.

Marcelo’nun Lyon’a transferinin belirsizliğini koruduğu dönemde stoper transferinde birçok alternatife yönelen Beşiktaş, dünyaca ünlü yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Brezilyalı savunma oyuncusu Marcelo’nun takımda kalması halinde bir, ayrılması halinde iki stoper alması beklenen Beşiktaş, yıldız isim için düğmeye bastı.

Ajansspor’un ulaştığı bilgiye göre; Beşiktaş, Real Madrid’deki sözleşmesi 30 Haziran’da bitecek olan Portekizli savunma oyuncusu Pepe ile görüşmelere başladı. Real Madrid’deki sözleşmesini uzatmayacağını açıklayan 34 yaşındaki stoper için bonservis bedeli ödemeyecek olan siyah beyazlılar, ses getirecek transferi bitirmek için kolları sıvadı.

xdfkghkjdfsghdfsgfdg

Kulüp menajer Ahmet Bulut’a tam yetki verirken Bulut, bip Spor’a açıklamalarda bulundu. Geçen sezon Adriano’yu Beşiktaş’a getiren Ahmet Bulut, “Evet şu anda Lizbon’da Pepe için masadayım. Dev kulüpler peşinde ama, Beşiktaş transfere yakın” ifadelerini kullandı.

Menajer Ahmet Bulut Pepe'yi getiriyor ile ilgili etiketler Ahmet Bulut Süper Lig Beşiktaş pepe
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.