Memurlar geçinebilmek için Elektrik İdaresi'ne gizli kümes kurmuş!

Lübnan'da yaşanan ekonomik krizin boyutlarını belki de en iyi anlatan haber Lübnan Devleti'nin sahibi olduğu Lübnan Elektrik İdaresinden geldi. Electricite du Liban (EDL) isimli şirketin çalışanlarının, şirket binasının içine gizli bir kümes kurduğu ve burada besledikleri tavukların yumurtalarıyla geçimlerini sağladıkları ortaya çıktı.

Yerel kaynaklardan edinilen bilgilere göre, Lübnan Devleti'ne ait elektrik firması çalışanları, Electricité Du Liban (EDL)'ın binasının içinde gizlice bir kümes kurdu. Bu kümeste tavuklardan elde ettikleri yumurtaları satarak geçimini sağladı. Olay, müfettişler tarafından habersiz yapılan teftiş sırasında ortaya çıktı. 

EDL'nin binasının içinden elde edilen resimlerde, tavuklar, yumurtalar ve kümes görülebiliyor. 

Kümes, garaja yakın olan E2 katında bulundu. 

Skandala dahil olanlar, şirketteki pozisyonlarından bağımsız olarak sert cezalarla karşılaşacak. 

LÜBNAN KARANLIĞA GÖMÜLDÜ

Günde 2 saat elektrik verilen Lübnan'da, geçtiğimiz günlerde ekonomik krizin akılalmaz seviyelere çıkması yüzünden petrol bitmiş; dolayısıyla da ülkede elektrik süresiz olarak kesilmişti. 

 

Lübnan şu anda hala karanlıkta. 

 

 

 

Memurlar geçinebilmek için Elektrik İdaresi'ne gizli kümes kurmuş! ile ilgili etiketler Lübnan Tavuk Elektrik electricite du liban kümes kriz ekonomik
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.