Memur-Sen'den flaş zam teklifi: Bayram ikramiyeleri güncellenmeli!

2018 yılından bu yana emekli vatandaşlara Ramazan ve Kurban bayramlarında ödenen ikramiye tutarları hakkında Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'dan bir teklif geldi.Yalçın, bayram ikramiyesi ücretinin güncellenmesi ve kapsamının genişletilmesi gerektiğini belirtti.

İHA'da yer alan habere göre Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, 3 yıldır her bayram emeklilere ödenen bayram ikramiyesi tutarının önümüzdeki bayramda güncellenmesi gerektiğini söyledi.

Bayram ikramiye tutarının güncellenmesi gerektiğini söyleyen Yalçın, ayrıca ikramiyenin kapsamının da genişletilmesi talebinde bulundu.

 

Yalçın, "Üç yıldır ilk tutar olan bin TL ödeniyor. Keşke fiyatlar, enflasyon ve kur rakamları da sabitlenebilseydi. Fiyatlarda ve faiz oranlarında ve vergi tutarlarında nasıl güncelleme yapıldıysa ikramiye tutarı da güncellenmeli" ifadelerini kullandı.

 

Memur-Sen'den flaş zam teklifi: Bayram ikramiyeleri güncellenmeli! ile ilgili etiketler Memur-Sen emekli emekli bayram ikramiyesi bayram ikramiyesi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.